Markamızı tanıtacak olursak tütünsüz, nikotinsiz bir nargile aromasıdır. Nargile üstüne normal tütün gibi konularak yakılmaktadır. Ürünün normal nargile ürünlerinden farkı içeriği tamamen zararsız ve doğal bir üründür.
Ancak sosyal medya reklamlarında tütün, nargile gibi ürünler yasaklı olduğundan dolayı duman, tütün, nargile gibi şekiller içermemelidir. Ürünümüz çünkü tütünle alakasızdır. Logodan dolayı reklam banı yemek istemiyoruz.
Logonun bir hikayesi olsun istiyoruz. Oluşacak logo bu linkteki örnekte olduğu gibi mantıklı birkaç şeyin birleşimden oluşabilir, markayı tanıtsın istiyoruz.
Yalnız oluşan şekiller vs. görüldüğünde anlaşılsın. Yani yalnızca logoyu çizenin veya logo kılavuzunu okuyanın anlayacağı şekiller olmamalı. Örneğin bir çizgi çizip bu insan kolunu temsil ediyor dediniz ama bakıldığında hiç anlaşılmayan şekiller olsun istemiyoruz.
Klasik logo çizimi asla istemiyoruz. Bunu zaten artık yapay zekalarda yapıyor.
Logo modern ve vektörel olsun istiyoruz.
Logomuz Hollanda, Almanya ve Türkiye gibi birkaç ülkede kullanılması planlanmakta.
Firma sahibi hem yazılım müşterimiz hem de akrabamızdır. Kendisine sunacağız hazırlanan logoları. Dolayısıyla revize imkanı olmasını isteriz.
Logonun sunum dosyası olmasını isteriz.
Logonun tüm formatlarda normal ve zeminli alanlarda kullanım versiyonlarını, renk paleti, tipografisinin teslim edilmesini isteriz.
Logodan yola çıkarak markanın kimliği, renkleri de ortaya çıksın istiyoruz. Bu yüzden aslında sunum dosyasına önem veriyoruz.
Gerçekten işinin uzmanı olmayanların teklif vermemesini rica ederiz. Dediğimiz gibi yapay zeka veya orta düzey grafik seviyemizle bizde çizebiliriz ancak profesyonel birisinden anlamlı ve modern bir logo hizmeti almak istiyoruz.
Logonun en çok kullanılacak yerleri:
- Ambalaj
- Web sitesi
- Sosyal medya
- Kartvizit
Whatsapp için tıklayınız. (0850 346 01 46)


Farklı bir sektör doğrudur.



