• 12-05-2009, 12:51:44
    #1
    Dünyanın 50 ülkesinde, 500'ü aşkın çalışanıyla 17 dilde hem internet hem de mobil platformda futbol haberleri, yorumlar ve futbol ile ilgili çeşitli eğlence fırsatı sunan Goal.com, yeni bir yarışmayla siz Goalcüler'in karşısında.

    Futbol dünyasında yer alan tüm fertler arasında birleştirici bir rol üstlenen Goal.com, karşı sokaktan da olsa denizaşırı ülkelerden de olsa futbolseverlere birbirini tanıma fırsatı veriyor.

    Profesyonellik mi ruh mu...

    İşte Dünya'nın en büyük futbol portalı olan Goal.com, geçtiğimiz günlerde yenilenen yüzünün ardından şimdi de logosunda değişikliklere gitme kararı aldı. Bildiğiniz üzere; logo, bir şirketin sembolik ifadesidir; onun değerlerini, vizyonunu ve amaçlarını yansıtır.

    Bu yüzden, yeni logomuzu dizayn etmek için profesyonel bir şirketle anlaşmak yerine Goal.com’un asıl ruhu olan futbolseverlere Goal.com’un yeni logosunun nasıl olması gerektiğini sormak istedik.

    Estetik olarak göze hoş gelen ve en önemisi de Goal.com’un küresel kültürü ile dünya futbolunu birleştirici misyonunu ifade etmesi gereken bu logo; Ayırt edici, okunaklı, kolayca tanınan, küçük, farklı renklere ve boyutlara uyarlanabilir, kartvizitlerde ve stadyum afişlerinde kolayca okunabilecek türde olmalı.

    Logoların teslim edilmesinin ardından Goal.com editörleri ve yöneticileri finale kalanları seçecek. Daha sonra bunları sitemizde sizlerin beğenisine sunacağız ve futbolseverler yeni logoyu oylayacaklar. 15 günlük oylama süresi sonunda kazanan dizayn Goal.com’un yeni logosu olacak.

    Tabi bu yeni logomuzun sahibi olacak kişiyi ve diğer başarılı yarışmacıları bazı çam sakızı çoban armağını ödüller de bekliyor. İşte o tasarımcı Goalcüler'i bekleyen ödüller:

    Birinciye 2,500 $; 20 adet başarılı yarışmacıya ise Goal.com alışveris sitesinde kullanılmak üzere 100 $ tutarındaki hediye çeki.

    18 Mayıs tarihinde başlayacak olan bu önemli yarışmayla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için sitemize üye olmayı unutmayın!

    Logolar'da olması gereken özellikler


    a) Her logoda Goal.com ismi aşağıdaki şekillerde olmalı: isim ve sembol veya sembol olarak isim

    b) Her logo, iki şekilde olabilir, bir tanesi sloganımız olan SCORE TO LIVE ile, bir tanesi de bu slogan olmadan.

    c) Logonun dikey ve yatay olarak nasıl şekillendiğini görmek isteriz

    Logoları nasıl tasarlayabilirsiniz?


    Eğer dizayn yeteneğiniz ve araçlarınız varsa bu sizin öne çıkmanız için bir şans Eğer bu tip araçlarınız yoksa umutsuzluğa kapılmayın, profesyonel tasarımcı olmanıza gerek yok!

    Günümüzde birçok tasarımcı bilgisayar kullansa da bazı tasarımlar hala elle yapılmaktadır. Tasarımınızı çizmek ya da belki kâğıt üzerinde boyamak isteyebilirsiniz. Böyle bir tasarımı bize fotoğrafını çekerek ya da tarayarak gönderebilirsiniz.

    Ya da bilgisayar yazılımı kullanmak isterseniz aşağıdaki kullanımı kolay logo tasarım yazılımlarını da kullanabilirsiniz. Kolay anlaşılabilir, kullanıcı dostu ara yüzü olan ve deneyim gerektirmeyen yazılımlardır. Ayrıca, kendi kütüphanelerinde hazır logo tasarımları da mevcut böylece, bu tasarımları da kendinize göre şekillendirebilirsiniz.
    ------------------------------------------------------

    Herkese şimdiden başarılar, bu yarışmadan r10'daki kardeşlerimin de haberi olsun istedim.
  • 12-05-2009, 13:17:25
    #2
    Üyeliği durduruldu
    2 çalışma yaptım, göndereceğimiz adres belli olunca hemen yollarım, bilgilendirme için teşekkürler.
  • 12-05-2009, 13:38:07
    #3
    Ben de katılmayı düşünüyorum. İnş. r10'dan bir arkadaşımız kazanır.
  • 12-05-2009, 13:39:49
    #4
    şansım olmadığını bile bile katılacağım

    teşekkürler bilgilendirme için...
  • 16-05-2009, 15:10:14
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Konu eski ama yarışma aktif olduğundan yazıyorum:

    Fikir vermek amacıyla:

    Goal.com'un şuan ki logosuna benzer birşey olucak. Goa'yı normal yazın. ( bkz. font: meta ) L harfi yerine topa vuran bir futbolcu çizin. ( bkz. tsubasa'nın ayak kaldırmasının %10 gibi birşey ) alta geçin. ( Şuan ki logo gibi ) .com'un nokta ( . ) sını futbol topu olarak yapın.

    Ben yaptım ama baya kötü oldu yeniden deniyorum şimdi, benden iyi yapanlar çıkar elbet, bari siz değerlendirin bu fikri.
  • 16-05-2009, 15:27:14
    #6
    vayy tsubasa ayak kaldırması he tsubasa duydum hemen atladım. eğer tsubasa resmi istiyen varsa yardımcı olurum binlerce resmmi var bende
  • 16-05-2009, 19:30:02
    #7
    QmerDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konu eski ama yarışma aktif olduğundan yazıyorum:
    Fikir vermek amacıyla:
    Goal.com'un şuan ki logosuna benzer birşey olucak. Goa'yı normal yazın. ( bkz. font: meta ) L harfi yerine topa vuran bir futbolcu çizin. ( bkz. tsubasa'nın ayak kaldırmasının %10 gibi birşey ) alta geçin. ( Şuan ki logo gibi ) .com'un nokta ( . ) sını futbol topu olarak yapın.
    Ben yaptım ama baya kötü oldu yeniden deniyorum şimdi, benden iyi yapanlar çıkar elbet, bari siz değerlendirin bu fikri.
    Ömer sen yoksa yaptığım logoyu mu gördün ? Yaptığımın aynısını izah ettin ya
  • 16-05-2009, 22:24:49
    #8
    sağlam yarışma, başarılar katılan tüm arkadaşlara.
  • 16-05-2009, 22:56:56
    #9
    eub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şansım olmadığını bile bile katılacağım
    teşekkürler bilgilendirme için...
    Bu yarışmada senindir.