axakal adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Logo 50 Kr. !!! - Ama nasıl profesyonel bir bilsen!!
42
●2.521
- 19-08-2014, 20:10:03kimse bişeyle oynamıyor ben basit bi sitem için logo yaptırırım mühim degildir logo 5tl veririm hazır yapsın öenmli bi sitem için zaten gidip onlara iş yaptırcak değilim aradaki farkı anlayın artık adamın referanslarına bakıyorum iş veriyorum 70tl 1 logo bana logo yapıyor referanslarla alakası yok revize ediyim diyor yine farklı sonuç yok artık ben sıkılıyorum yapılan işin kalitesi fiyatıyla ölçülemez siz zaten iyi logo yapıyosanız 3e degil 5e size yaptırırım
- 19-08-2014, 20:10:2430 TL'yi geçin komple anahtar teslim site sıfır çizim 500 TL'e yapılması bile çok garip yahuGrinova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Verilen emeğe yazık. - 19-08-2014, 20:10:38Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.İlk sınırsız kişiye ücretsiz referans !1!1!
cmyck kolor (bende bilmiyom herkes yazıyo)
300 dpi
.psd .ai .cr .png .mp4 .flv .exe dosya türlerinde teslim .
vee size özel 1 değil 2 değil 3 değil tam 10 adet hareket eden banner tasarımı. (dans eder, oryantal oynar.)
ve bitmedi profeyşinıl maskot desing yanında hediye !11!
beğenmezseniz fotoşokumu kaldırıp bilgisayarımı size hediye ederim.
flash tv reklamları terk
- 19-08-2014, 20:11:01Rekabetse, rekabet !
Logo 25 Kuruş, maskot yaptırana ciklet bedeva !
R10.net Referansım;
- 19-08-2014, 20:14:02Neden buna takılıyorsunuz ki bırakın kim ne yapıyorsa yapsın firmanın kurumsallığına verdiği önemdir onlar 100 tane' işte'den aldığı parayı biz bir işten alıyoruz logo veya arayüz firmayı temsil eder herkesin kendi kararı
- 19-08-2014, 21:17:54Bende bıktım adamın teki konu açmış profesyonel logo vereceğim ücret 10 TL daha sonra adam kebab salonuna logo yapılacak diye konu açmıştı 20 tl vereceğim diyor.
İyice saçma yerlere gitmeye başladı... - 19-08-2014, 21:18:52Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hocam yaptıgınızın son derece yanlis oldugunu söyleyebilirim.
İsteyen istedigi kisiye logo yaptirir, sonradan sıkıntısını çeker zaten kalitesiz yerlere yaptiriyorsa. İsteyen istedigi fiyata da logo yapar.
Sonucta vakit sizden gitmiyor, o arkadasin vakti gidiyor.
Şimdi kimse size sormamis, siz hangi kriterlere gore profesyonelsiniz de boyle bir konu aciyorsunuz ? Siz grafik konusunda cok mu uzmansınız ? Kaldiki uzman da olsaniz bunu yapma hakkiniz yok.
Konuyu report ediyorum, boyle bir konu daha hayatimda gormedim.
Birisi tek bir çizginin yerini bulmak için günlerini gecelerini verip özgün birşey üretmeye çabalarken , diğeri hazır olan png yi olduğu gibi alıp marka adını da afilli bir fontla yazarak , logo tasarladığını iddia ediyor, ve bunu haliyle emeksiz yemek misali çok uygun fiyatlardan tasarlayarak o bahsettiğimiz Asıl emek veren kişinin ekmeğiyle oynuyor.

