Arayüz tasarımı, kurulumu + responsive html5 işi yaptırıldı. Arkadaş gerçekten harika daha önce başkasına yaptırdığım işi ikinci kez bu arkadaşa yaptırdım boşuna ücret ödedik Bir site gösterdim ilkine aynısını istiyorum dedim bana yeniden kodlayacağını söyleyip copy paste yaptı. Eğer 0 dan arayüz tasarımı ve responsive yaptıracaksanız bu arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim. Çok temiz iş yapıyor.
İşe karşı göstermiş olduğu özen, yaptığı işin her zaman arkasında durması ve profesyonelliği için teşekkür ederim. Arkadaş aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor diyebilirim.
Murat ile tanışalı 1-1,5 hafta flan oluyor ama şuan r10 üzerindeki çoğu front endciyim ben front endci diyenlerin tamamının ordan burdan kopyalama kodlarla iş yaptığını anladım.
Bundan sonra başka bir cssci arayacağımı düşünmüyorum.
@miregil 28/12/2015 tarihinde başladığımız işi hala sonlandıramadık. Size ulaşamıyoruz. Telefonları meşgule veriyorsunuz. skype ve maillere cevap vermiyorsunuz. 2 hafta için anlaşmıştık ödemenin tamamınıda yaptık fakat eksikler var bunların tamamlanması gerekiyor. Çok zaman kaybettik pst to html için 3 ayımız gitti lütfen tamamlicakmısınız yada yapmicakmısınız dönüş yaparsanız bizde kendimize bir yol çizeriz. 3-4 gün önce akşam 6 da yapıcam dediniz yine telefonları meşgule verdiniz.
İyi çalışmalar.