Leaseweb
40
●5.318
- 03-12-2008, 17:17:48Ödeme probleminin ne demek olduğunu bilmiyorum.imperio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme problemi, ödeme yapmayanlar için geçerlidir.
LW bu tip konularda bazen çok geç cevap verebilmektedir. Beklemekten başka bir alternatifiniz bulunmuyor ne yazıkki.
Bunu şaka olarak algıladım. - 03-12-2008, 17:28:39Ne diyim şaka olarak algılamaya devam edebilirsiniz.FirmaDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2008, 17:57:47Ben eleştirmenizi beklerdim. Ama destekliyorsunuz. Bunun haklı bir yanı varmı?
- 03-12-2008, 18:00:54Geç cevap verilmesinin neyini desteklemiş oluyorum ? LW bu tip konularda böyle bunu herkes biliyor. Forumda yazdığımız yazılarda bunu da özellikle söylüyoruz zaten. Beklemekten başka alternatifiniz yok demem yanlış bir şey değil çünkü öyle.FirmaDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2008, 18:13:52Buda tam bir amatörlük çerçevesinde çalıştıklarını gösterir. Yalnızca disiplin olmayan firmalarda aksaklıklar olur.
- 04-12-2008, 20:40:34kardeş bu bir aksaklık değil onlara göre normal.
Service Legel Agreement.
Yani SLA denilen şey eğer bu paketlerden hiçbirini almamışsan leaseweb seni en son sıraya atar ve destek vermez. Direk leaseweb den alınınca böyle oluyor. Bayilerde bile sorunlar olabiliyor.
Beklemek zorundasınız denen şey ondan dolayı yani. Leasewebe bu konuyla alakalı çok lanet eden mevcut fakat bu kadar ucuza sunucuyu destek vermeden sağlayabiliyorlar. Sözleşmelerinde 24 saat içerisinde cevap vericem gibi bir zorunlulukta bulunmuyor.
Ondan dolayıda gayet rahat bir şekilde 5 gün sonra cevap verebiliyorlarki o cevapta her zaman şöyle başlar.
My apologise for late response.
Ben leaseweb de böyle başlamayan ticket cevabı daha görmedim. Support departmanına aldıkalrı her görevliye ilk öğrettikleri ticketları bu cümle ile başlatıcaksınız oluyor herhalde çünkü zamanında cevaplanan ticket yok gibi birşey
Şu anda 1 reboot için 1 gün geçti ve hala bekliyoruzki sözde "Türkiye Partneriyiz".
- 04-12-2008, 20:50:14Bizde yaklaşık 200 ytl verip bir sunucu aldık leasewebden. Makinaya ilk defa reboot attık sunucu down oldu. 3 gün sonra ticketa verdikleri cevap donanım problemi var oldu. değiştirelimmi dediler. Değiştirin dedik 2 günde değişmeleri sürdü. Bir reboot bize 5 güne maloldu. Sonra iade istedik iade etmediler.İade mailine türkçe cevap geldi size 1 ay ücretsiz verelim bir ay sonra ödemeye baslayın.
İsterseler 1 yıl bedava versinler bir daha kesinlikle leaseweb ile çalışmam.Çoğu veri merkezi teknik destek vermez buna alışığız zaten ihtiyacımızda yok ama leaseweb işi gerçekten abartıyor.
Teknik desteği iyi olsun diyorsanız, tecrübelerime dayanarak Avrupada Rapidswitch Amerikada Softlayer ve gigenet öneririm.İyi akşamlar herkese
Yusuf
Şu anda 1 reboot için 1 gün geçti ve hala bekliyoruzki sözde "Türkiye Partneriyiz".