Hostkenti Datacenter açıyor.!
41
●5.110
- 11-04-2008, 13:10:57Üyeliği durduruldu7-24-365 Teknik Destek (Telefon , Email , Ticket )jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostkenti Datacenterlarında noc (network operation center) ekibi 7/24 görev yapar
Noc ekibi backbone ve müşteri networklerini kurulu sistem yardımı ile sürekli olarak monitör eder.
Herhangi bir problem olduğunda, eskalasyon prosedürlerini uygulayarak, anında probleme mühale edilmesini sağlar
Müşteri serverı datacentera girdiği anda, müşteriden herhangi bir durumda, günün hangi saatinde hangi araçlar ile (GSM, TT, email) ulaşılabileceği müşteri kartına yazılır. Müşteriden kendi personeli için servera erişim açısında yetkilendirme alınır ve bu şekilde müşteri personeli de olsa, yetkisiz kişilerin serverlara ulaşması engellenmiş olur.
Ayrıca istenmesi durumunda ek ücret talep edilmeden data yedeklemesi yapılarak kargo ile belli periyotlarda gönderilebilir.
Fiyatlar şu an net değil ama sunucu başına barındırma ücreti 20 YTL olacak. - 11-04-2008, 17:33:21Üyeliği durdurulduAyrıca,
Swsoft Silver Partner programı için sözleşme bugün gönderildi.
Uygun fiyatlarla Plesk , Helm , Ensim , Virtuozzo lisansları sağlanabilecek. - 19-04-2008, 00:28:25Üyeliği durdurulduBahsedilen co-loc. fiyatı geçerli olursa hiç düşünmeden 10 adet sunucu göndereceğim. Siz bu fiyatların garantisini veriyorsanız, bende en az 10 sunucu garantisi veriyorum.

Teşekkürler, başarılar..
