dna adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Netinternet Datacenter'da Yaptığımız Çalışmalar Hakkında Bilgi
81
●22.880
- 09-09-2014, 13:00:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Tamam düzelmiş şifre sıfırılama olayı.Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-09-2014, 03:22:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.16/12/2011 tarihinden beri hizmet alıyoruz (Bence) Netinternet Türkiye deki en iyi verimerkezi ve yine en iyi teknik destek sağlayıcısıdır.
Özellikle Osman bey ve Netinternet ekibini kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim. - 03-10-2014, 20:05:27Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Ayrıca herkese iyi bayramlar şimdiden.
Birleştirme sonucu ortaya çıkan hataların hemen, hemen tamamını çözüme kavuşturduk. Tüm API sistemleri olduğu gibi çalışmaya devam etmekte.
Microsoft SPLA kapsamında yapılan bir değişiklik hakkında bizi R10.net üzerinden takip edenlere bilgi vermek adına yazıyorum.
Aslında geçen aylarda yapılan bu değişiklik Netinternet'de şimdi uygulamaya geçti
http://www.netinternet.com.tr/blog/m...ma-hizmetleri/
Daha önce kullanılan işletim sistemine göre yapılan lisanslama işlemleri artık sunuculardaki fiziksel işlemci adedi ve işlemci çekirdeklerine göre ücretlendirilmektedir.Yapılan değişiklik sonrası lisanslar ve ücretlendirmeleri aşağıdaki şekildedir.
- Windows (2012/2008) Standart > Fiziksel CPU sayısına göre 1 Proc
- Windows (2012/2008) Datacenter > Fiziksel CPU sayısına göre 1 Proc
- SQL Server Web Edition > CPU Core sayısına göre 1 Core
- SQL Server Standard Edition > CPU Core sayısına göre 1 Core
- SQL Server Enterprise Edition > CPU Core sayısına göre 1 Core
Yapılan değişiklik sonrası artık Windows Server Web Edition lisansı tamamen kaldırılmıştır ve Windows 2008 Windows 2012 şeklinde bir ayrım kalmamıştır.
----------
Bunun dışında birleştirme ile birlikte yeni bir bilgi bankası oluşturduk. Çalışan tüm ekibimiz tarafından içerik girilmeye başladı, çok yakında başarılı bir içeriğe sahip olacağımıza inanıyoruz. Takip etmek için link alt kısımdadır.
http://www.netinternet.com.tr/bilgi-bankasi/ - 10-10-2014, 18:50:32Osman Bey, HP sunucu göndersem size Co-Location için bir durumda ram değişimi vs. yapabilir misiniz teknik parça mevcut mu elinizde acaba?Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-10-2014, 15:45:40Yeni servisler ve ürünler sunmaya devam ediyoruz. Son yaptığımız işler şunlardır;
Web hosting şirketleri tarafından en çok tercih edilen WHMCS hosting otomasyon sistemi yazılımına ait lisansları artık Netinternet üzerinden satın alabilirsiniz. Mevcut bir lisansınız varsa lisansınızı Netinternet üzerinden yeniden satın alarak muhasebeleştirebilir, aynı zamanda daha ekonomik fiyatlarla WHMCS lisansını kullanabilirsiniz. WHMCS lisansları Netinternet üzerinden INTERNAL olarak satışa sunulmuştur. Yani sadece Netinternetin mevcut müşterileri WHMCS lisansı satın alabilmektedir. İşte WHMCS lisans ücretlerimiz;
WHMCS Hosting Otomasyon Sistemi (Reklamlı) : 30 TL/Ay KDV Dahil
WHMCS Hosting Otomasyon Sistemi (Reklamsız) : 35 TL/Ay KDV Dahil
WHMCS hosting otomasyon sistemi yazılımını satın almak için www.netinternet.com.tr müşteri panelinize giriş yaparak Yeni Sipariş bölümünden Lisanslar ve sonrasında Diğer Lisanslar bölümüne geçiş yaparak sipariş verebilirsiniz.
----------
Bir diğer ürünümüz de E-Posta konusunda Bulut Spam Koruması hizmetimizdir. Bulut Spam Koruması, e-posta iletişiminin sürekliliği büyük önem arz eden, e-posta sunucu yönetimini outsorce etmek isteyen firmalar için optimize edilmiş, bu alanda yaygın olarak bilinen Spamexperts güvencesi ile verilmeye başlanmıştır.
Bulut Spam Koruması hizmetini kullanmak için e-posta sunucunuzun nerede olduğunun bir önemi yoktur. E-posta sunucunuzu değiştirmek zorunda kalmadan veya e-posta sunucunuzu taşımak zorunda kalmadan Bulut Spam Koruması hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Örnek Ekran Görüntüsü: Tıklayınız..
Gelen E-postalar için Bulut Spam Koruması
Gelen E-Postalar için Bulut Spam Koruması hizmeti, sadece size doğru gelen e-postaları spam, virüs, phishing ve malware saldırılarına karşı korur. Bulut Spam Koruması, herhangi bir nedenle e-posta sunucunuzda oluşabilecek arızalarda veya kapanmalarda size gönderilen e-postaları, e-posta sunucunuzun yerine geçerek saklar, e-posta sunucunuz tekrar aktif olduğunda sunucunuza sanki bir kesinti olmamış gibi tekrar gönderir.
Giden E-postalar için Bulut Spam Koruması
Giden e-postalar için Bulut Spam Koruması hizmeti, e-posta kullanıcılarınızın dışarıya doğru attığı tüm e-postalarda spam, virüs, phishing ve malware koruması sağlar. Bu sayede kullanıcılarınızın e-posta hesapları kötü niyetli kişilerin eline geçse bile e-posta sunucunzudan spam, virüs, phishing ve malware saldırısı yapılamaz. E-posta sunucunuzun IP adresleri bu sayede kara listeye girmez, e-posta gönderiminiz aksamaz. Her zaman e-postalarınız inboxa düşer. E-posta gönderiminde gönderici IP adresi Bulut Spam Koruması hizmetinde kullanılan IP adresleri görünmektedir.
Bulut Spam Koruması hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir sipariş vermek için alt kısımdaki URL den sayfamızdan sipariş edebilirsiniz.
http://www.netinternet.com.tr/bulut-spam-korumasi
-------
@Baranos, fiyatlar konusunda size @Ni_Ali yardımcı olacaktır PM göndermesini rica ettim. 0850 885 0 885 numaralı telefonumuzu arayarak 1006 dahilisinden kendisine ulaşabilirsiniz.baranos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiziksel işlemler co-location hizmetimizde belirli limitler dahilinde ücretsiz olarak yapılmaktadır. HP sunucular konusunda bulunduğumuz ilde HP konusunda tedarikci firma InfoTurk ile çalışmaktayız. Direk parça tedarik konusunda bu firmadan alacağınız ürünler stok var ise aynı gün veri merkezimize ulaşır ve aynı gün bizde işlem yapabiliriz.
İlginize Teşekkürler. - 28-10-2014, 14:07:01Netinternet müşterilerinin veri merkezi içerisinde kullanabileceği bazı araçlar hakkında sizleri bilgilendirmek için yazıyorum.
Bir exchange point veya alt yapı operatörü değiliz ancak bazı sorunlarda müşterilerimizin network üzerinde testler yapması için Looking Glass açtık işte adresi; http://lg.ni.net.tr/
Local network üzerinde DNS resolver olarak Netinternet'i kullanmak için alt kısımda yer alan bağlantıdan hem IPv6 hemde IPv4 için local DNS resolver sunucularımızı görebilirsiniz: http://www.netinternet.com.tr/bilgi-...er-sunuculari/
Sunucu saatini güncellemek hızlıca güncellemek için local ağ üzerinden local IP adresleriniz ile de erişebileceğiniz bir RDATE sunucusu kurduk; rdate.ni.net.tr
Centos da mesela saat güncellemesi için " rdate -s rdate.ni.net.tr " komutunu kullanabilirsiniz. Bu servis public'dir yani herkes kullanabilir.
Son olarak Return sunucuları kurduk, local IP adresiniz bridge olarak dışarı çıkıyorsa geri dönüşte sorun yaşamamak adına kullanabileceğiniz return sunucularımız
ice.ni.net.tr
turn.ni.net.tr
stun.ni.net.tr
şeklindedir.
Saygılar.
