• 30-12-2013, 22:11:04
    #28
    KOZBA.NET
    Yatırımınız hayırlı olsun, Allah c.c utandırmasın.
  • 30-12-2013, 22:58:20
    #29
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    @DHS , @NedensizPostalar , @KraLL54
    İyi dualarınız ve olumlu yaklaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Böyle güzel mesajları okumak insanı hem mutlu ediyor hem de motive ediyor.
  • 30-12-2013, 23:06:09
    #30
    Tavsiyem; birkaç yere logonuzu koymanız. Yani en kötü ihtimal sticker yaptırıp tellere makinelere yapıştırabilirsiniz. Bu tarz fotoğraflarda kurumsallık vurgusu kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.

    Tekrar hayırlı uğurlu olsun,

    (hayırlı olsun anlamında 1-2 reseller, vps vs. birşey almak isterim sizden, çorbada tuzumuz bulunsun)

    Bol kazançlar.
  • 01-01-2014, 22:01:58
    #31
    TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tavsiyem; birkaç yere logonuzu koymanız. Yani en kötü ihtimal sticker yaptırıp tellere makinelere yapıştırabilirsiniz. Bu tarz fotoğraflarda kurumsallık vurgusu kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.

    Tekrar hayırlı uğurlu olsun,

    (hayırlı olsun anlamında 1-2 reseller, vps vs. birşey almak isterim sizden, çorbada tuzumuz bulunsun)

    Bol kazançlar.
    Merhabalar,

    Dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak ne yazık ki verimerkezinin bize ait olmaması ve söz konusu alanın verimerkezinde bize tahsis edilen sadece bir bölge olması dolayısıyla böyle bir uygulama yapmamız çok uygun ve mümkün değil. Zira yine verimerkezinin tüm sistem odasına bireysel potansiyel müşteriler kabul edilmediği için saha pazarlamasına uygun bir stratejik uygulama olmayacaktır.

    Ancak bu fikriniz fotoğraflara fligran eklenmesi gerekliliğini aklıma getirdi dolayısıyla çok yararlı bir mesaj oldu, teşekkür ederim.

    Çorbada tuzunuzun olması için iyi niyetinize çok teşekkür ederim, bizim için ihtiyaçlarınıza profesyonel bir şekilde yanıt verebilmemiz bile yeterlidir. İyi dualarınız için de ayrıca teşekkürler.
  • 02-01-2014, 23:47:23
    #32
    Hayırlı olsun.

    GT-I9500 cihazımdan gönderildi
  • 03-01-2014, 10:36:56
    #33
    @EraSunucu
    İyi dualarınız için çok teşekkür ederiz.
  • 12-01-2014, 10:53:55
    #34
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı Uğurlu Olsun , Yolunuz Açık Olsun.
  • 13-01-2014, 14:36:44
    #35
    real time monitoring olayını nasıl yaptınız acaba ?
    bende mikrotikteki real time yi ekrana aktarmak istiyorum ama başaramadım.
  • 13-01-2014, 15:06:33
    #36
    @Erdemli
    İyi dualarınız için çok teşekkür ederiz.

    @s7e7v7e7n
    Bant genişliği monitörü SNMP üzerinden çalışıyor ancak veriyi direkt olarak L3 switch'den çekiyor. Mikrotik kullanıyorsanız SNMP üzerinden bu grafiği oluşturabilirsiniz. (SNMP üzerinden çok da real-time demek mümkün değil port üzerinden veri toplandığı için interval ne olursa olsun 5 saniyenin altına düşmüyor. 'Polling Interval' değerini izin verilenin altında override olarak düşük tutarsanız veri toplanamadığı için bu sefer grafikde boşluklar oluşacaktır.)