"Terim, ilk yarı bitiminde soyunma odasına doğru giderken bize yönelik olarak 'Yazıklar olsun. Maçı katlettiniz. Utanmıyor musunuz? Böyle hakemlik mi olur!' diye bağırdı. İkinci yarı başlamadan önce yine yanımıza yaklaşarak 'Çıkın 2. yarıda da maçı katledin. Görelim nasıl yöneteceksiniz...' şeklinde bağırdı. Bağırmalarına ve hakaretlerine devam etti. Ben de bunun üzerine görevlilere talimat vererek kendisini sahadan attığımı bildirdim"
Yazmış hakem raporunda. Buna ceza geleceğini sanmıyorum. Tehdit yok küfür yok. Ama saha dışından idare ettiği için ceza verilebilir.
Fatih Terim'e TARİHİ CEZA kapıda!
47
●2.590
- 26-02-2013, 20:26:01Üyeliği durdurulduKuralsızlık var, saha dışından maçı yönetmek taktik vermek yasaktır. Takımın hükmen mağlup olması demektir.Uix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NORMAL ŞARTLARDA KURAL İHLALİ VE HÜKMEN MAĞLUP OLMALARI GEREKİYOR...

TFF Disiplin talimatı 83. ve 85. maddeleri "Sahadan atılan sporcu ya da antrenör oyuna müdahale edemez.
- 26-02-2013, 20:51:55Üyeliği durdurulduVar.Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca Terimin ertelenen cezasını bozacak madde de şöyle:
MADDE 103 - YAPTIRIMIN ERTELENMESİ
(1) Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
a) uyarı,
b) kınama,
c) hak mahrumiyeti
(2) Yaptırımın uygulanması en az bir yıl ve en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.
(3) Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir. - 27-02-2013, 00:58:01bu resim gerçek mi montaj mı bilmiyorum ama böyle bir şey varsa hoca 4-1 öndeyiz demek istemiş bu çok bariz tıpkı Meireles'in ben 0 kırmızı kart gördüm demesi gibi(!)sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-02-2013, 10:27:34Üyeliği durdurulduYılmaz Vural cezalı iken cep telefonuyla taktik verdiği için 5 maç ceza almıştı. Fatih hoca tribüne gönderilince aynı şeyi telefon kullanmadan yaptı. Ayrıca raporda küfür ettiği de yazılı. Bir de geçen sezondan ertelenen cezası hesaba katıldığında fatura iyice kabardı: 7 maç.
