Anket Maç nasıl sonuçlanır
Toplam Katılımcı Sayısı: 60
Maç nasıl sonuçlanır
Bursaspor kazanır
%16,67 (10 Oy)
Berabere biter
%26,67 (16 Oy)
Trabzonspor kazanır
%56,67 (34 Oy)
  • 11-11-2010, 19:53:07
    #37
    korcerrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hakeden kazansin valla zerre kadar haset yok insallah hakem hatasi filan olmaz tipki gecen sene sercanin 5 metre ofsayt iken attigi golun sayilmasi gibi. mac sonuna kadar bekleyecegim daha bise yazmayacagim. hayirlisi olsun
    O maç öyle olmuştu doğruda, ondan önceki Bursada olan maçtada, Ergin Keleş kendini yere atmıştı, o maçta 1 1 bitmişti o penaltı sayesinde. Sercan ın o golü atması sorun değildede, maç sonu rejenerasyon antrenmanı mı ne ona çıkınca, Trabzon taraftarının ora gelip kalçasını kıvırması falan büyük terbiyesizlikti. Ondan sonrada "Golün ofsayt olduğunu öğrenince attığıma üzüldüm" tarzı bir açıklama yapmıştı. Halbuki golün ofsayt olduğunu bildiği zaman bizi deli etmek için sahada kıvıra kıvıra önümüzden geçiyordu. Sercan gerçekten çok ahlaksız bir oyuncu, Bursasporlu arkadaşlarımda sevmiyor. Sanırım Bursalıların çoğuda sevmiyor.
  • 11-11-2010, 23:45:43
    #38
    İddaa tek maç koymuş ve oranlar 2.30'a 2.30 eşit durumda. Beraberlik bahsinin oranı ise 3.00 ..
    Bence bu maç Trabzon'a yüklü oynanır gibi, önemli eksik falan var mı iki takımda as oyunculardan ?
  • 11-11-2010, 23:48:24
    #39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    EFO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Texas Sadri Şener'e ve Trabzonspor'a küfür organizasyonu düzenliyormuş ve bunu övüne övüne anlatıyormuş Teksaslılar. Yüzsüzlük, terbiyesizliktir bu. Sen Trabzonspor sayesinde şampiyon ol, başka takımların yapmayacağı asaletli davranışı sergilesin Trabzonspor, kendi gelirlerinin düşeceğini bile bile sizin şampiyon olmanız için mücadelesini versin, siz gidin Süper Kupa da Trabzonspor'a küfür edin, Liverpool tezahüratları yapın, stadınızda Trabzon'a küfür organizasyonları tertipleyin.

    İnşallah o organizaasyonu yaparsınızda tüm Türkiye nasıl bir taraftar topluluğu olduğunuzu görür.
    Kendi evlatlarına küfür eden şahsiyetlerden ne beklersin.

    Bizim taraftarımız Hüseyin Hüseyin diye tezahürat yaparken , 90 dakika boyunca Egemen ' e küfür eden Bursaspor taraftarını unutmadık.

    3 - 0 kazanırız bence
  • 12-11-2010, 10:23:37
    #40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.




    Takımımız ile Bursaspor, yarın Bursa Atatürk Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecekler.


    Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 68 lig maçında, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 35-8 üstünlüğü bulunuyor. 25 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

    Takımımız, söz konusu karşılaşmalarda 101 gol atarken kalesinde 46 gol gördü.

    -BURSA'DAKİ MAÇLAR-

    Bursa'da yapılan maçlarda takımımız 13 galibiyet, Bursaspor ise 8 galibiyet elde etti. 13 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

    Takımımız, 42 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 33 gole engel olmadı.

    İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti ise 1988-89 sezonunda 6-0'lık sonuçla takımımız elde etti.


    Trabzonspor Resmi Sitesi
  • 12-11-2010, 13:20:23
    #41
    Ve Colman yok kadroda. Çok kötü oldu
  • 12-11-2010, 15:07:43
    #42
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Colmanin eksikligi konya macinda hissefilmisti. Orta sahada oynasada son zamanlarda defansada cok yardim ediyordu. Ama onun yerine Alanzinhoya is dusuyor elinden geleni yapacaktir oda. Bursadada ali tandogan yok sartlar esit sayilir
  • 12-11-2010, 15:10:48
    #43
    Futboldan anlamam ama önceki tahminim tutmuştu

    Trabzonspor:2 Bursaspor:1
  • 12-11-2010, 15:45:54
    #44
    Üyeliği durduruldu
    şu maç oynansada şu konu bi geriye düşşe ne zaman futbola girsem bu konu tepede sıkıldım artık yahu başarılar her iki takımada dostluk kazansın diyorum. daha sonra ise fenerbahçenin çıkarları doğrultusunda beraberliği ümit ediyorum ama bursa bu maçı vermez kendi seyircisi önünde trabzona
  • 12-11-2010, 20:33:23
    #45


    Takımımız Bursa Yenişehir Havaalanı'nda taraftarlarımızca çiçeklerle karşılandı.

    Kafilemiz, karşılamak üzere havaalanına kadar gelen Bordo-Mavililer Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve oyuncularımıza büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Daha sonra taraftarlarımızın oluşturduğu konvoy eşliğinde Çelik Palas Oteli'ne hareket eden ekibimiz burada kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.


    Diğer Fotoğraflar






    Resmi Site