Burada " Fenerbahçe düşmanlığı yapmıyoruz ama Emre milli takım formasını hak etmiyor " diyenler, milli takımımızda seneler evvel ALPAY ÖZALAN diye bir topçunun oynadığını unutmasınlar. Türkiye - Portekiz maçında adamı nasıl yumrukladığınıda. Neden bu kadar eleştirilmedi ? Beşiktaş forması giyiyordu değil mi ?
Bedavadan yazıp çizmeyi biliyorsunuz. Önce kendi geçmişinizle yüzleşin.
Türkiye - Belçika | 7 Eylül Salı - 21.00
156
●4.751
- 07-09-2010, 20:40:34Afedersin de abi sen neye güvenerek milli bir oyuncuya bu kadar ağır bir ithamda bulunuyorsun ? Şerefsizlik bu kadar basit bir kavram mıdır sana göre ? Tamam, saha içerisinde kendini kesinlikle dizginleyemiyor ve bu yaptığı gerçekten çok yanlış. Ama hareketlerini futboluyla bağdaştırmak sizin gibi futboldan anlayan insanlara yakışmayan davranışlar.RHCP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Toklambis o kadar banlanıyorsun hala ne yapmak istediğini anlamış değilim. Seninle birlikte 1-2 adamda mı götürmektir niyetin ? Yaş bilgilerini güncelle, bir tane sıfırı fazladan koymuşsun.
Arkadaşlar milli takım da mücadele eden isimlerden sadece bir tanesini yani kaptanı söyledim. Çıkardığınız yaygara tamamıyla anlamsız geliyor. Bazıların da milli takım hariç kendi takımlarından kuyruk acıları kalmış olmalı ki tartışma bu kadar uzadı.
Bizim Emre gibi agresif ve mücadeleci oyunculara ihtiyacımız var. Daima giydiği formanın galibiyetini, taşıdığı armaya gönül verenlerin sevinmesini isteyen tam bir mücadeleci avrupa topçusu. Kendini dizginleyememesini ise nazarlığı olarak almamız bu kadar zor olmamalı ki doğru olanda budur.
Emre'nin siyahi oyuncularla karıştığı ırkçılık söylentilerin de yeni transfer ettiğimiz Yobo da o dönemde Emre'yle rakip takımlarda olmalarına karşın Emre'ye iftira atıldığını, öyle şeyler söylemediğini açıklamıştı ve milli oyuncumuz aklanmıştı.
Ayrıca bugün Gökhan'ın oynayacağını sanıyordum. Sakatlığının geçtiğine dair bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. O bölgede Sabri, Gökhan'ı aratıcaktır mutlaka. Ancak çok fazla ileri çıkmazsa o kadar da boş adam değildir diye düşünüyorum.
Bugün inşallah galip geleceğiz ve haklı galibiyet sevincimizi tekrar yaşayıp grupta 2 maçta 6 puana çıkacağız, inşallah.
- 07-09-2010, 20:54:54Üyeliği durdurulduBlancVier,
Senin okumuşluğun kadar benim yazmışlığım vardır, yaşımı sorgulamadan önce bir IQ testiyle buna haddin varmı diye bir kendini test et.
Saçmasapan, çocukca mesajlar yazın ve biz bu sizin şımarıklığınızı çekmek zorunda değiliz diye gereken cevapları verelim, suçlu biz olalım.
Sanırım haftaya okullar açılıyor, hepimiz rahatlayacağız. - 07-09-2010, 20:58:21Üyeliği durdurulduVarsa bir acın, geçmişten kalan ve benim hatırlamadığım söyle merak ettim.Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her mesajıma yeni gelin gibi atlamana başka bir açıklama getiremiyorum ?
Ne dediğimi anlamıyorsan bana soracağına 3 kere daha oku, velin seni okula ben eğitimini vereyim diye kaydettirmedi. - 07-09-2010, 21:02:39Allah'a havale ediyorum. Sana iyi kumdan şatolar. İyi forumlar.Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maç başladı arkadaşlar. Hadi Türkiye'm başarılar.. - 07-09-2010, 21:06:03Üyeliği durdurulduSenden ala koca karımı olur terbiyesiz herif, sen kimsin de benimle böyle konuşabiliyorsun ? Başkasının şeyiyle gerdeğe girenin sonu ... neysepLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Şu foruma üyelikte yaş testi, zeka testi vs koyun yoksa bu seviyesizliklerin önüne geçilemez.
Kişiliksize bak, prim yapıcak diye yolda görse abi çekeceği insanlara laf söylüyor utanmadan. Ailen sana terbiye öğretmediyse yeri burası değil, kreşe git. - 07-09-2010, 21:09:43Üyeliği durdurulduToklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
) Söylediğin sözün ne anlama geldiğini bilmiyorsun ki yerine göre kullanasın... Öyle konusuyorsun ki Herkes kücücük minnacık, sen 200 yaşında koca devsin. İyi dev ol kocaman ol sen..
Sana uyarı bir daha banlanırsan bu son banlanışın
Ha belki sorun olmaz yine multi üyelik alırsın
Daha mesaj yazmıyorum son mesajımdır.. Maç var. - 07-09-2010, 21:11:10Özer - Nihat - Semih üçlüsünden biri ilk 11'de başlayabilirdi. Pek hücum oyuncusu yok sahada