• 18-05-2010, 16:39:35
    #1
    Başkan Aziz Yıldırım, bu sezon Hollanda'da kasırga gibi esen ve 32 maçta 33 gol atan Uruguaylı'yı şampiyonluk hediyesi olarak transfer etmek için düğmeye bastı




    Fenerbahçe, attığı gollerle Avrupa'yı kasıp kavuran Ajax'lı Luis Suarez'in peşine düştü. Futbol dünyasında büyük yankı uyandıracak transfer girişimiyle ilgili ilk hamle bizzat başkan Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde teknik direktör Daum ile yaptığı görüşmede, "Şampiyonluk hediyesi olarak Suarez'e ne dersin" diye sorduğu, bu sözleri duyunca sevinçle gözleri parlayan Alman hocanın "O tam bir gol makinesi. Keşke transfer edebilsek" karşılığını verdiği öğrenildi.

    FENERBAHÇE'NİN TRANSFER GÜNDEMİ

    Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de, Daum'un da Suarez'i istemesi üzerine, başkan Yıldırım kurmaylarına operasyon emrini verdi. Yöneticilerin, 20 milyon euro bonservis bedeli biçilen 23 yaşındaki süper yıldızın transferi için temaslara başladığı bildirildi. Bu sezon ligde 32 maçta 33 gol atan, toplamda ise 51 maçta 46 kez ağları havalandıran Uruguaylı futbolcu, milli takımda birlikte oynadığı Lugano'nun da çok yakın arkadaşı.

    FENERBAHÇE'NİN KURTULUŞ REÇETESİ

    Suarez'li Ajax tarih yazıyor
    Suarez'in adeta leblebi gibi gol attığı Ajax, bu sezon inanılmaz istatistiklere ulaştı. Hollanda ekibi, ligde Twente'nin ardından ikinci sırada yer almasına rağmen, 33 maçta 102 gole ulaşarak müthiş bir başarı elde etti. Lider Twente'nin ise 33 maçta 61 golü bulunuyor. Avrupa'nın önemli liglerinde zirvedeki takımların istatistiklerine bakıldığında, Suarez'li Ajax'ın başarısı daha açık görülüyor.

    Haber Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Benim Bildiğim Şunlar
    Ajax Yönetimi Bu Futbolcuyu Yüksek Miktarda Parayla Elinden Çıkarmak İstiyor.Yerinede Semih'i Alma Çabaları Var Gibi. Fenerbahçe Suarez İçin 20 Milyon Euro Öneriyor.
    Haber Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Bu Futbolcu Gelirse Gerçekten Büyük İşler Başarır Fenerbahçe=)
  • 18-05-2010, 17:09:44
    #2
    Alıntı
    şampiyonluk hediyesi olarak transfer etmek için düğmeye bastı
    hayırlısı.
  • 18-05-2010, 17:12:47
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Gelirse yazik olur futbolcuya degeri duser, ama gelmez.
  • 18-05-2010, 18:39:50
    #4
    stctr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gelirse yazik olur futbolcuya degeri duser, ama gelmez.
    John Carew , Nicolas Anelka , Elvir Balic , bak bakalım kaça gelmiş kaça gitmişler.

    Değerini yükseltmekde alçaltmakta futbolcunun elinde.

    Hollanda üstdüzey bir lig değil.

    Ama haber yer doldurmak için yapılmış o ayrı bir mesele.Henry bile yazıyorlar.
  • 18-05-2010, 18:40:54
    #5
    Yalan haber Ama Anelka'yı Daum bitirmişti.
  • 18-05-2010, 18:46:08
    #6
    Haber doğruysa bile 1-2 haftalık var enazından geçen haftalarda bende gazetede okumuştum zaten cümle içerisinde şampiyonluk hediyesi olarak lafı geçiyor arkadaş eski haberi açmış herhalde.
  • 18-05-2010, 18:47:40
    #7
    Alıntı
    şampiyonluk hediyesi
    Trabzon maçının son iki dakikası içinde yapmışlar haberi sanırım
  • 18-05-2010, 19:02:58
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Iyi bir forvet ama fiziksel olarak yeterli degil, Holanda ligi yumusak futbola sahip, Ingiltere, Iskocya, Kuzey Avrupa, Sirbistan, Hirvatistan, Italya gibi ulkelerin liglerinden forvet lazim Fenerbahceye, Guney Amerika hevesinden vaz gecmeli bence, buradaki oyuncularda hep disiplin sorunu var, hele bu kadar ilginin oldugu bir yerde rahat simariyolar.
  • 18-05-2010, 19:21:58
    #9
    Arkadaşım neden yazmıyorsun kaynak Fotomaç diye, o gazetenin şimdiye kadar verdiği hangi transfer haberi doğru çıkmış? bu kadar çok masabaşı haber yapan bir gazete görmedim ben. Geçiniz.