• 17-05-2010, 14:10:35
    #1
    Üyeliği durduruldu
    İyisi ile Kötüsü İle Kocaman bir Sezon Sonunda Bitti. Dün Maçtan Sonra Her Fenerbahceli Taraftar gibi biraz sinirliydim O Yuzden Gece Birsey Yazıp Kimsenin Kalbini Kırmak istemedim. Bursasporu Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Umarım Tüm Takımlar icin iyi bir Ders Olur Devamını Tüm Anadolu Kulüplerinden Bekliyoruz. . .

    Bu Arada Sezon Boyunca Burda Fenerbahcenin olsun diger Takımların Maçlarında Olsun Bir Cok Arkadasımızla Burda Tartıstık Birbirimizi ÜZdük üzüldük Kırdık Kırıldık Yeri Geldi Servindik. Kalbini kırdıgım üzdügüm Tüm Arkadaslarımdan Özür Diliyorum Hakkınızı Helal Edin Ama Futbolunda Güzel Tarafı Rekabet 1-2 Aylıgına Ligler Tatil Ama Ligler Basladıgında Gene En Atesli Taraftar olarak Burdaki Yerimi Alacagım.

    Şampiyon Bursa Tebrikler. . . .
  • 17-05-2010, 14:11:34
    #2
    Her üye böyle tebrik etse
  • 17-05-2010, 14:11:44
    #3
    lütfen gereksiz konuları açmayalım bu bölüde benzer birkaç konu mevcut teşekkürünü ordan edebilirdin.
  • 17-05-2010, 14:12:24
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Maşallah herkes bir tebrik konusu açtı, bir sitem etme konusu açtı, bir dalga geçme konusu açtı... Neden tek başlık altına yazamıyoruz bu R10'da?