• 01-05-2010, 13:10:10
    #1
    Üyeliği durduruldu


    İstanbul'da öğrenciyken Tophane'ye inmiştik bir bahar akşamında nargile için. Uzun senelerdir görmediğim bir arkadaşımı görmüş ve hasret gidermiştim ama giydiği t-shirt biraz garipti. T-Shirt üzerinde yazanı biliyor musun diye sordum, "yok aga" dedi. Nereden aldın diye sordum, doğum günü hediyesi cevabını aldım.

    T-Shirt üzerindeki Türk insanının en çok kullandığı küfürlerden biriydi. Biraz önce aldığım bir elektronik postada da bu fotoğrafı aldım. Servet'in formu malum, Galatasaray'ın en değerlisi o yüzden demeç veriyor Bahri Havadır'a. Fakat giydiği t-shirt üzerinde yazandan da, kimlerin giydiğinden de habersiz sanırım.

    Ona da hediye mi edildi bilmiyorum, ama sanıyorum t-shirt üzerinde yazanın "her şey bir öpücükle başladı ve sonunda böyle oldu" dediğini ve son kısmının kıpkırmızı ve kocaman bir ok ile karın bölgesini gösterdiğini bilse giymezdi Servet bunu.

    Hele de bizim Iğdırlı türkücü Servet.

    Ne mi var bunda ?

    Hamile kıyafeti işte...

    Kaynak: Lambuja
  • 01-05-2010, 14:10:01
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Komik valla
  • 01-05-2010, 15:44:41
    #3
    Üyeliği durduruldu
    cok kötü bir durum
  • 01-05-2010, 18:34:08
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Hediye edilmese bile çok rastlanan bir durum bu. Türk insanı işte ne yazdığını bilmeden, sırf görünüş yüzünden alır, kullanır..
  • 01-05-2010, 18:36:53
    #5
    Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Hele de bizim Iğdırlı türkücü Servet.
    Iğdır'lı türkücü derken?
  • 01-05-2010, 18:44:48
    #6
    Üyeliği durduruldu
    ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Iğdır'lı türkücü derken?
    Servet'in sesi güzeldir, bir programda rastlamıştım şarkı söylerken ve Iğdırlı'dır. Sanırım o yüzden yazılmış. Kaynağın sahibine sormak lazım.
  • 01-05-2010, 18:48:41
    #7
    Takım arkadaşları uyarmıyormudur kendisini
  • 01-05-2010, 19:04:03
    #8
    Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Servet'in sesi güzeldir, bir programda rastlamıştım şarkı söylerken ve Iğdırlı'dır. Sanırım o yüzden yazılmış. Kaynağın sahibine sormak lazım.
    Ha siz yazmadıysanız sorun yok. Hafif küçümser bir tavır sezdim de. Ben de Iğdırlıyım o yüzden taktım bu kadar.
    Konuya gelince bu olay çoğu yerde böyle barlarda çalan şarkıların çoğu ana avrat güz gidiyor ama bizimkiler onunla dans ediyor.
  • 01-05-2010, 19:39:44
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Sokakta her gün görüyorum böylelerini, tshirtlerin üzerindeki yazıların anlamını bilmeden göğsünü gere gere yürüyenlerle dolu sokaklar