NepenTheS adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ankaragücündeki eyyamı anlayan var mı?
46
●1.654
- 29-04-2010, 19:57:01Üyeliği durduruldu0-8lik maçını unutmayalım lütfen belki sen sen hatırlamazsın yaşından dolayı araştır biraz
- 29-04-2010, 20:50:43Gökçek'ten F.Bahçe'ye zeytin dalı!
Yurtdışından yeni gelen Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, ayağının tozuyla bir basın toplantısı düzenleyerek son günlerde asbaşkan Ayhan Atalay'ın Fenerbahçe Spor Kulübü ve başkanı Aziz Yıldırım hakkında yaptığı konuşmalara yönelik bazı açıklamalarda bulundu
Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay'ın Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye yönelik açıklamaları ve Bülent Uygun ile anlaşıldığı yönünde basında çıkan haberlere değinen Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, "Maalesef 2 gündür gündemi işgal eden bazı konular var. Bu konuda sizlere bilgi vermek istedim. Üç gündür yurtdışındaydım. Yeni yapılmış bir stadı gezmek için yurtdışına çıktım. Yokluğumda istenmeyen bazı şeyler yaşanmış. Fenerbahçe Spor Kulübü yıllardır mücadele ettiğimiz güzide kulüplerimizden biri. Ayhan bey'in yaptyığı açıklamar dostluğumuza zarar vermez. Bu açıklamar Ayhan Atalay'ın kendi açıklamaları. Ben bu üslubu tasvip etmiyorum. Hocalarımız konusundaki açıklamaları da desteklemem mümkün değil. Lemerre ile sözleşmemiz bitse de Ümit Özat ile 3 yıllık sözleşmemiz var. Önümüzdeki sezon için Lemerre ile oturup konuşacaz ancak Ümit Özat'sız bir Ankaragücü olmayacak. Ertuğrul ve Bülent hoca ile hiçbir kimse ile görüşmemiz kensinlikle olmadı" dedi.
Bursaspor ile Ankaragücü'nün sadece tribünlerde dost olduğunu vurgulayan Ahmet Gökçek, "Dostluğumuz tribünlerde örnek teşgil ediyor. Devam da edecek. Sahada dostluğumuz, rakiplerine karşı ekstra motivasyon söz konusu olamaz. Sonuçlarda bunu zaten gösteriyor. Onursal Başkanımız başta olmak üzere ( Fenerli olduğu bilinse de) Ankaraspor'dan gelen Fenerle bir dostluğumuz var. Melih bey kulübümüz destekleyen en büyük destekleyecisi ve üyesidir. Yöneticilerimizden birinin açıklamaları ile dostluğumuzu bozmayız. Ayhan Atalay ile bu konuyu yüzyüze görüşeceğim. Aynı duyumlar bize de ulaştı ancak üslübu desteklemiyorum. Spor yazarlarının yazdıkları bizim tahminlerimizin de doğru olduğunu gösteriyor. Böyle bir şeye ne Fenerbahçe'nin ne de başka bir takımın ihtiyacı yok. Bizim önceliğimiz şu an Trabzonspor maçı. Bursaspor ile yaşadığımız dostluğu başka yerlere çekildiği için durum bu noktalara geldi. Bursaspor ile dostluğumuz tribünler ile kısıtlı diğer tüm kulüpler ile dostluğumuz aynı şekildedir" diye konuştu.
Gökçek son olarak Ümit Özat gibi bir hocaya Ankaragücünü gözü kapalı teslim edebileceğini ve Ayhan Atalay'ın yaptığı açıklamalarla ilgili bir bilgisinin olmadığını söyledi.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...im=100&ref=ABM
Başkanı ayrı konuşuyor, yöneticisi ayrı konuşuyor.
- 29-04-2010, 21:03:5830 mayıs 1993 galatasarayın şampiyon olması için 8 gol atması gerekiyor maçta ankaragücüyle.NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık gersinisi herkes bilir...
bu sezondan sonra Türkiye'de ''Şerefli 2. lik'' diye bir kavram çıktı - 01-05-2010, 19:00:30Arkadaşlar 8-0 olayı haricinde su yüzeyine çıkmayan bir çok şaibe var.Söyleyeceklerim iddiadan ötürü gidemeyeceği için ve tartışma ortamı olmaması için vurgulamaya gerek duymuyorum.Alt yapısına kadar iyi bildiğim bir takım tribünündede uzun yıllar bulundum.Yapılan yönetim değişikliğinden sonra umarım daha temiz ve daha kaliteli bir takım oluşturulur şehrimin takımı sonuçta.
- 01-05-2010, 23:21:26olay bukadar basit... cutVenom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not: son eskişehir ve trabzon maçlarının ilk yarısını baz alırsak, ankaragücü feneri yenebilir yada beraberliği koruyabilir. - 02-05-2010, 00:11:38Üyeliği durdurulduzdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fenerbahçe nin bugün ki oynadığı baz alırsak fark yer Ankaragücü.
- 02-05-2010, 00:14:05oynadığı takıma ankaragücü 3 çektiDiegoLugano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-05-2010, 00:43:54Üyeliği durdurulduzdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben eskişehiri baz almadım ki oynadığımız futbolu baz aldım