Demek ki neymiş

yazı ile yazarsan suç cezası var pankarta çizersen resmini serbest cezası yok...
+10000000000000 Bakın bununla birlikte takımlar kendi aralarında rekabet yaşıyabilirler,yaşamalarıda çok doğal yaşamıyorlarsa problem vardır demektir zaten.Ama hiçbir zaman futbolcuların ve hakemlerin canına kast edicek derecede ve bu Şanlı ülkenin İSTİKLAL MARŞINA dil uzatacak şekilde olmamıştır, olamazda.
Bu konuda Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş,Bursa,Trabzon falan yoktur.Bu konu çünkü milli duygularamıza hitap ettigi için taraftar kimligi bir yana bırakılır,eğer maçlar bu yönlere çekilmeye başlanırsa.Diyarbakır vb. takımlar hiçbir spor dalında Türkiye sınırları içinde barınamazlar.Bugün deplasmana kadıköye gider orda döverler,yarın ali samiyene gider orda döverler,öbürsü gün inönüye giderler orda dayak yerler

Bu böyle uzar gider. Bu sebebden dolayı konu milli duygularımıza hitap ettiği için çogu kişi diyarbakırın karşısında taraftar kimligini bırakmış bir şekilde çıkıyor olucaktır.