• 26-09-2026, 00:00:20
    #1
    Maçı biraz izleyeyim dedim arda ilk yarı defansif orta saha kademesinde pozisyonunda oynuyor hatta bir ara stoperlerin yanında gördüm, bir insan neden forvet arkası takılıp topa vurmaya çalışmaz ki veya kontrada ileride koştuğunu göremedim hiç.
  • 26-09-2026, 00:04:49
    #2
    Hocam Arda dışında diğer oyuncuların bi faydasını gram göremedim. Arda takip takımın pozisyonlarına karşı etkili oldu. Fransa 5 biz 0 olsaydık sasirmazdim açıkçası.
    Israrla montella , Barış Alper ile falan devam. Deniz Gül, Ozan kabak falan ne iş yapıyor. Neden alınmıyor anlamıyorum
  • 26-09-2026, 00:07:58
    #3
    Yani şu takımda en son laf edilicek kişi kendisi bence
  • 26-09-2026, 00:19:33
    #4
    Maalesef orta saha ve defansta Arda Güler gibi futbol aklı olmayan oyuncularımız olduğu için geriden top çıkarmak amacıyla ara ara defansa geldi. Modern futbolda bunu sıklıkla görmeye başladık. Nitekim gelmediği pozisyonda Uğurcan ve Abdülkerimin hatası ile gereksiz bir gol yedik.
  • 26-09-2026, 00:21:04
    #5
    Bugun top oynayan tek futbolcuydu Arda.. En büyük suçlu Salih Özcan... İsmail de kötüydü.. Yani ön liberolar maçı kaybettirdi... Ve Can uzun, çok etkisizdi. Arda olmasa geriden oyun kuracak adam da yoktu, Salih sen ne işe yararsın be adam s***çtın sıvadın.
  • 26-09-2026, 00:23:22
    #6
    Ahmedbek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef orta saha ve defansta Arda Güler gibi futbol aklı olmayan oyuncularımız olduğu için geriden top çıkarmak amacıyla ara ara defansa geldi. Modern futbolda bunu sıklıkla görmeye başladık. Nitekim gelmediği pozisyonda Uğurcan ve Abdülkerimin hatası ile gereksiz bir gol yedik.
    O golde bence ondan önce suçlu Salih... Full riskli oynuyor, takım arkadaşlarını zora düşürecek paslar veriyor... Kaleciye sert pas vermese topu çok kolay çıkaracaktık.
  • 26-09-2026, 00:43:50
    #7
    arda da övülecek oyun oynamadı da neyse...

    Arda övülecek oyun oynaması için göbekde gelip top dağıtması lazımda kenarda uzakda boş topla oyun omuzlanmaz dostlar malesef böyle göz boyamalara kanmayın.

    Takım komple bitik.



    Barış alper futbolu bırakmış gibi oynuyor sanki ulen ben oynamıyordum futbolu bırakmıştım bunlar da çağırdı suç bende değil çağırmasalardı gibi oynuyor

    Arda Güler konusunda fikrim aynı ; Real Madrid fizik gücü kendine denk olunca ardayı kenara çekiyor fizik gücü olayından ki orası real madrid yani defansı orta sahası rakiplere göre üstün bizde tüm bu eksikliklere rağmen halen Arda ile oynuyoruz heee 10 numara teknik adamla oynarsında o adam arda değildir.. Portekizde ki rejinder olur direk yazarsın... yani şuan ki formuna göre ben Orkun u çok beğeniyorum yani milli takıma nasıl yansırdı bilmiyorum ama Orkun u yazardım orkun şuan eski 10 numaraları anımsatıyor bana..