• 19-09-2026, 22:02:15
    #10
    donanim.net-oyunalemi.com
    Kaç kişiyi engelledim zaten engel sınırı saçmalığı var. Şu tiplerle aynı forumu paylaşmak istemiyorum.
    İnsanı çileden çıkartırlar. Adam gibi takip edenlerin bile kanına dokunuyorlar. Bunlara anladığı dilden cevap vermek lazım.
    Yahu adamlar serbest vuruş kazansa konu açıyorlar. 12 yaş hitabı ile yorum yapıyorlar. Spor eğlence işi, holiganlığı gidin stadyumda yapın.

    Okan'ı falan sevmem ama 4 senedir ne can yakmışız arkadaş. Şuna bak 1 hafta yenildik diye 150 konu açıldı, 250 hakaret edildi.
    Onlarda haklı tabi.


    4 senede sadece 11.lig mağlubiyeti. N'apsınlar. Görmemiş oklava bulmuş baston diye kullanmış işte.
  • 19-09-2026, 22:02:18
    #11
    Best work is seo
    Net görüntü şu : Koca takım İcardi ve Osimhen üstüne kurulmuş.. Bunlar yokken durum ortada. Adam 4 gol yedi üstüne bir de kırmızı kart yedi.
  • 19-09-2026, 22:04:15
    #12
    Trabzonspor, daha doğrusu Salah.. On numara oyun sergilediler. Okan buruk istifa eder mi bilmem ama. Ne Rafael Leao, Rafael Leao gibi oynuyor. Ne de Leroy Sane. Osimhen’in yedeği olarak alınan Deniz Gül varla yok arası bir şey. Fenerbahçeli olarak yarın umarım kanser etmez bizi kendi takımım. Olası puan kaybında da biz İsmail Kartal’ı paket ederiz herhalde. Bizim sıkıntımız da bu aslında. 1 sezon başarısız olsun veya olmasın ikinci sezona devam edilmiyor. 99 puan alınan sezonda gönderilmese İsmail Kartal belki o sezondan sonraki sezon iyi bir iş çıkarabilirdi. Veya Tedesco, geçen sene bence iyi iş çıkardı. Bu sezon başında olsaydı yeni kadro yapılanması ile iyi iş yapabilirdi.
  • 19-09-2026, 22:05:12
    #13
    Okan hoca istifa etmez,
    kanatlı ve minik kuş takımların en büyük derdi Okan hoca..

    4 sene şampiyon olan Hocayı niye gönderelim ki ; Gelen hoca bizi AVRUPA da mi şampiyon yapacak yoook o yüzden SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNA devam...
  • 19-09-2026, 22:05:24
    #14
    Galatasarayın içinden bir Salah geçti resmen
  • 19-09-2026, 22:08:25
    #15
    Şu salahı alabilseydik cerny yerine avrupa kupası da bizdeydi ah ulen ah.
  • 19-09-2026, 22:10:14
    #16
    primey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu salahı alabilseydik cerny yerine avrupa kupası da bizdeydi ah ulen ah.

    Kardeşim sizde işe yaramaz ne böyle küçük takım gibi savunamda bekleyip tek top hucumu avrupada da bu oyun tutmaz... Gs de forvet kısmı boştu o yüzden tuttu oyunları..
  • 19-09-2026, 22:11:15
    #17
    monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeşim sizde işe yaramaz ne böyle küçük takım gibi savunamda bekleyip tek top hucumu avrupada da bu oyun tutmaz... Gs de forvet kısmı boştu o yüzden tuttu oyunları..
    Hocam vallahi cernyden iyidir her maç küfr le çalışıyor adam
  • 19-09-2026, 22:12:44
    #18
    kurtarıcı olarak barış Alper yılmaz girdi. çok da detaylandırmaya gerek yok devamını