• 25-10-2009, 23:06:34
    #10
    helal olsun hocam bı gslıye de boyle soylemek yakısır bende galatasaraylıyım ama 3-5 futbolcu gıtmeden duzelmez bu takım
  • 25-10-2009, 23:09:09
    #11
    Yok aga kim ne derse desin, bu gece bizim komple takım tarlada yürüyordu, eğri oturupdoğru konuşmak lazım.
  • 26-10-2009, 02:03:25
    #12
    valla oyle artık yonetıcılerın bırseyler yapması şart
  • 26-10-2009, 02:07:05
    #13
    http adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    helal olsun hocam bı gslıye de boyle soylemek yakısır bende galatasaraylıyım ama 3-5 futbolcu gıtmeden duzelmez bu takım
    bende bu direk futbolcu gönderme merakını anlamıyorum ya neyse
  • 26-10-2009, 02:57:29
    #14
    Snek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum. Bu akşam futbol'u Fenerbahçe oynadı, ben koyu bir Galatasaraylıyım ama topu oynayar FB idi.

    Tebrikler.
    Snek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok aga kim ne derse desin, bu gece bizim komple takım tarlada yürüyordu, eğri oturupdoğru konuşmak lazım.
    ulan yeter artık fenerliyim de kurtul
  • 26-10-2009, 03:06:19
    #15
    Üyeliği durduruldu
    heycdi saponun videoları hd değildir ama hd diye kendince seviniyor ayrıca embedleri çok geç gelir..
  • 26-10-2009, 08:31:35
    #16
  • 26-10-2009, 09:19:06
    #17
    Backlink Hizmetleri
    Stad kapasitesi 55 bin olduktan sonra özellikle Galatasaray için Kadikoy deplasmanları hep zor geçti. Bu kadar motive olmuş bir seyirci karşısında oynamak kolay değildir. Maça gelirsek daha çok pozisyon bulan taraf daha çok isteyen daha çok mücadele eden tarafın haklı bir galibiyet aldiğini söyleyebilirim.
  • 27-10-2009, 12:27:52
    #18
    Misafir
    Yemişim stadıda futboluda. Hakem, adam gibi maç yönetseydide görseydiniz maç nasıl bitiyordu. Tüm olumsuzluklar bir arada olunca kimse maça adapte olamıyor. Bu şartlarda bile bu şekilde oynayabiliyorsa, alkışlıyorum Galatasarayımı.

    Maç Alisamiyen'de olsaydı. 1. dk'da Alex'i sakatlamış olsaydık Fenerbahçe ne yapardı? Hiç bir pozisyona hakem kart vermedikten sonra Emre Belözoğlu'nu her ayağına top geldiğinde devir. Bir yerde zaten kızıp itecek, kırmızı kart görsün. Semih'e top gelince üç kişi bas devir. Karı gibi top oynadınız, hakemde oğlan gibi yönetti.

    Baroş'u sakatla. Ofsayttan gol at. Peşine Alex'e sarı kart vermen gerekirken penaltı ver maç 2-0 olsun. Deplasmandasın. Moralman çöküyorsun. Ortada hiç birşey yokken 2-0 yeniksin. Basan, top süren, şut çeken savaşçı oyuncunu sakatlamışlar. Atağa çıkanı indiriyorlar hakem izliyor. Keita her pozisyonda yerde. İlk 5 dk da iki takımdan birer kişiye sarı kart verirsin. Bak bir daha kimse durduk yere foul yapıyormu. Sarı kart görene kadar Keita'ya yapmadıklarını bırakmadılar, o da en son yumruğu vurup yeter dedi kırmızı kart gördü. Ondan sonra yok çok güzel oynadık, yok seyirci faktörü. Bildiğimiz hakem faktörü. Adam gibi top oynansa, maçı yabancı ve tarafsız bir hakem yönetmiş olsaydı görürdük maçın sonucu kaç kaç oluyor.

    Aynı maç Alisamiyen'de olsaydı ve bize yapılanlar size yapılmış olsaydı bu maçı öyle böyle değil. Darma duman edip kazanırdık. Beleş golleri çıkar maç 1-1 bitiyor. Bide buna takımın yıpratılan motivesini ekle.

    İşte sizin futbol bilginizde bu kadar, futbol bakış açınızda bu kadar. Keşke adam gibi oyun olsaydıda 5-0 veya 10-0 yenilseydik. Keşke öyle olsaydıda 6-0 yenildiğimizdeki gibi tebrik etmesini bilseydim.