• 02-12-2025, 19:53:54
    #10
    Kaç yaşında insanların çocuk gibi paylaşımlar yapması gerçekten komedi. Bu kadar holigam olmayın be. Gidin sosyal medyada ne paylasiyorsanız paylaşın. Burası sosyal medya değil.

    Bu tür olgunlaşamamış insanların çevirine üzülüyorum.
  • 02-12-2025, 19:54:06
    #11
    Luckywoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    senin gibi yozlaşmış beyinler yüzünden ülke futbolu gelişmiyor. Ağlayacak olan sensin
    Hahaha sizin gibi boş beyinler yüzünden de futbolun tadi kalmıyor maalesef ağlamaya devam edin hakem bal gibi gs'yi tuttu işte ahahahahaha
  • 02-12-2025, 19:54:42
    #12
    batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaç yaşında insanların çocuk gibi paylaşımlar yapması gerçekten komedi. Bu kadar holigam olmayın be. Gidin sosyal medyada ne paylasiyorsanız paylaşın. Burası sosyal medya değil.

    Bu tür olgunlaşamamış insanların çevirine üzülüyorum.
  • 02-12-2025, 19:55:16
    #13
    Simitçi kahveci gazozcu.... 😅🤣😂
  • 02-12-2025, 19:56:13
    #14
    gelen cevapların seviyesi çok düştü siz takılın ilkokul seviyesine kadar düştü
  • 02-12-2025, 21:22:22
    #15
    Maalesef Galatasaray adalet istemiyor kayrılmak istiyor bunu artık tamamen net şekilde tüm Türkiye gördü. İki taraf içinde çok ciddi maçın sonucunu etkileyecek karar yok. Verilmeyen fauller iki takım içinde konuşulabilir evet fakat bunlarda sonucu etkileyen faktörler değildi. Okan hoca kesinlikle atılması gerekiyordu ilk dakikadan son dakikaya kadar hakemi baskı altında tutmaya çalıştı kolları sürekli açık şekilde sövüyordu her kamera kendisini gösterdiğinde. Ne Galatasaray ne de Fenerbahçe maçı hak edecek bir futbol ortaya koymadı. Galatasaray’ın gol beklentisi 0.11 mi neyken hala çıkıp böyle saçma sapan açıklamalar paylaşımlar yapması kayrılmak istediğinin net göstergesidir. Madem top oynuyor takımlarımız avrupada 50-60m euroluk takımları yensinler önce de sonra böyle paylaşımlar yapılsın. İşleri güçleri algı avrupada bir adım ileriye de gidemeyiz bu zihniyetlerle.
  • 03-12-2025, 11:32:57
    #16
    Okan buruk en son kart görmemek için kaçışıyordu.