• 27-11-2025, 15:25:40
    #19
    masienth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben yeneriz diye gülmedim, bu kadar kollanan fenerbahçe yıllardır nasıl şampiyon olamıyor ona güldüm. herkesin ağzında aynı cümle, öyle bi kollanıyoruz ki 11 yıldır namağlup şampiyon oluyoruz maşallah nazar değmesin bize
    😅😅 temizzz
  • 27-11-2025, 15:34:54
    #20
    cfrunvr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet fenerlilerin ortak sevindiği bir konu Maç fenerbahçeye hayırlı olsun koca ülke de göz göre göre şike ve fenerin kazanmasını için herşey yapılıyor ve kimse birşeyler yapamıyor.
    Allah sağlık versin gerçekten.Çok zor.
  • 27-11-2025, 15:43:20
    #21
    :ne olur ne olmaz garantiye alalım demiş fener tarafı.
  • 27-11-2025, 15:49:07
    #22
    Bu adam ingilizce bile bilmiyor sahada 20 tane yabancı oyuncunun olacağı maça verdikleri hakeme bakın şaka gibi, derbiyi geçtim bu herif kimin torpillisi bilmiyorum ama üst ligde maç yönetiyor olması bile komik.
  • 27-11-2025, 15:57:24
    #23
  • 27-11-2025, 16:37:28
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar siz iyi misiniz birileri milyonları götürecek siz burda birbirinizi yiyorsunuz bırakalım bu işleri artık. mantık basittir 10 küsür senedir şampiyon olamamış bir takıma sizi hakemler kolluyor denmez hele ki her sene kabak tadı verdi artık. galatasarayı hakem kolluyordur veya kollamıyordur gram umrumda değil tek bir gerçek var fenerbahçe kollanmıyor kollansa bu halde olmaz. Dünyada hangi takımın takım otobüsü kurşunlanmış ta faili bulunamamış, dünyada hangi takıma iç güçler operasyon çekmiş ? arkadaşlar fenerbahçe bu ülkenin sevilmeyen takımıdır bu bu kadar nettir taraftar bazında demiyorum bunu ülkenin üst kademelerinde de öyledir bunu galatasaraylı arkadaşlar üst kademeler galatasarayı seviyor olarak algılamasınlar sadece fenerbahçeyi istemiyorlar olarak algılasalar yeterli olur. fenerbahçenin şampiyon olamamasının nedeni ne galatasaraydır ne hakemlerdir sadece ve sadece üst kademelerdir benim görüşüm budur.
  • 27-11-2025, 16:43:36
    #25
    Üyeliği durduruldu
    Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dipnot: Süperlig'te Fenerbahçenin rakiplerinin kırmızı kart görme oranı yüzde 80 lerde.
    Dipnot 2: Ama nedense o orana göre FB değil hep GS şampuan oluyor..
    Ayrıca GS yancısı hakem Yasin Kol'u atamışlar. Yapı..
  • 27-11-2025, 18:29:30
    #26
    Ne kadar zırlak gsli var konuya doluşmuş
  • 27-11-2025, 20:30:33
    #27
    Kişisel Rütbe
    cfrunvr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ülke'de fenerli zekası diye birşey var hiç birşey diyesim gelmiyor hepsinin kafa aynı çünkü Hakeme rağmen yenilirseniz yine burada gül.
    Hakemin kendisi trabzonsporlu sen ne anlatıyorsun