• 11-09-2009, 11:21:36
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Turkcell Süper Lig bundan sonra Brezilyalı futbolseverler tarafından da canlı olarak izlenebilecek.

    Galatasaray'ın, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano'yu, Fenerbahçe'nin ise yine Brezilyalılar Andre Santos ve Cristian'ı renklerine bağlamaları ayrıca, Sarı-lacivertlilerin kadrosunda Alex, Roberto Carlos ve Deivid gibi Brezilyalı yıldızları bulundurması bu ülke taraftarlarının Turkcell Süper Lig'e olan ilgilerini iyice arttırdı.

    Brezilya Ligi'nin yayın haklarını elinde bulunduran BandSports, taraftarların, Turkcell Süper Lig'deki maçlara yönelik ilgileri karşısında harekete geçti ve maçların Brezilya'daki yayın haklarını satın aldı.

    BandSports'un Türkiye'den yayınlayacağı ilk maçın hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi olacağı bildirildi.

    BandSports, Almanya ve Portekiz gibi Avrupa liglerinin yanı sıra Güney Amerika, Avrupa ve Asya'dan da birçok ligi Brezilyalı futbolseverlerle buluşturuyor.

    Mynet
  • 11-09-2009, 11:38:47
    #2
    Ligimizin kalitesi gerçekten gün geçtikce artıyor.. 2 - 3 Sene sonra " Seria A , Premier lig , Bundes Liga " felan yaLan oLur.
  • 11-09-2009, 11:40:41
    #3
    Frekansını bilen varmı
  • 11-09-2009, 11:51:00
    #4
    Üyeliği durduruldu
    frekansı ne ki
  • 11-09-2009, 12:22:19
    #5
    Gerçekten bu çok yararlı bir proje olacak bizim için. Hem brezilyadan kişiler ülkemizi tanıcak ligimizin kalitesini bilerek gelecekler. Buda bizim açımızdan büyük bir + !.. İnşallah bu sadece bir başlangıç olur :]