Real Madrid - Mallorca
Galatasaray - Trabzonspor (Gaziantepte)
Sevilla - Las Palmas
Sizce Real Madrid, Galatasaray, Sevilla kazanır mı?
Ben Sevilla'nın berabere kalacağını düşünüyorum.
Real Madrid, Galatasaray, Sevilla Kazanır mı?
6
●264
- 14-05-2025, 00:41:53Real Madrid için en iyi seçenek 1.80'den karşılıklı gol var olacak. Şampiyonluk gitti o yüzden full konsantre olmazlar. Zaten savunmada oyuncu sorunu yaşıyorlar. Mallorca kazanmak için sahaya çıkacak Avrupa hedefli yüzünden.
Sevilla kazanır diyecektim ki bitmiş maç zaten.
Kupa finalleri tehlikelidir. Ağır favorilerde bile uzatmaya gidebilir. O yüzden bahis alınmaz bu tarz maçlara. İlk 30 dakika gol olmaz denenebilir kontrollü başlayabilir iki takım da.
PSV yarın maça hızlı başlayıp Ajax'ı baskı altına alacaktır. İlk yarıdan fişi çeker diyorum. İlk yarı 1.5 üstü denenir.
Aşırı güvenmemekle birlikte Villareal handikaplı galibiyet ve Celtic karşılıklı gol var da mantıklı seçenekler. - 14-05-2025, 22:43:38Milano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun dışı geldi keşke atsaymışım üç beş bir şeyler.