Bugün (17 Ağustos) 21.00'de BJK İnönü Stadı’nda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Futbol Takımımız, rakibiyle 29. maçına çıkacak. Karşılaşma seyircisiz oynanacak.
11 Eylül 1982 tarihinde Siyah Beyazlılarımız’ın 6-0 kazandığı maçla başlayan rekabette Takımımız, 28 lig müsabakasında Antalyaspor’u 18 kere mağlup etti. 3 mücadeleyi kırmızı-beyazlı ekip kazanırken, 7 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Takımımız’ın attığı 65 gole karşılık, Antalyaspor 25 gol attı.
Geçen sezon oynanan maçları Siyah Beyazlılarımız, Antalya’da 3-2, İstanbul’da 1-0 kazanmıştı.
İki takım arasındaki rekabetin İstanbul ayağında Ekibimiz’in açık ara üstünlüğü dikkat çekiyor. Siyah Beyazlılarımız, Antalyaspor'la, 1'ini cezası nedeniyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 14 karşılaşmanın 11'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 kez rakibine yenildi, 2 kez de berabere kaldı. Takımımız, iç sahadaki maçlarda Antalyaspor filelerini toplam 34 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 6 gol gördü.
Rakibine son olarak 97-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da 1-0 mağlup olan Ekibimiz, daha sonra oynanan 12 maçta kırmızı-beyazlılara hiç yenilmedi. Bu maçların 3’ü beraberlikle sona ererken, 9 karşılaşmayı Siyah Beyazlılarımız kazandı.
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15427
Beşiktaşımıza başarılar.Pek zorlanacağımızı sanmıyorum.
Beşiktaş-Antalyaspor
39
●1.433
- 17-08-2009, 14:22:03Üyeliği durdurulduKarşılaşmanın seyircisiz oynanması bizim için çok büyük bir dezavantaj. Güzel bir istatislik çıkartmışız. Fakat takımda moraller düşük, oyuncularda - şimdilik - hırs ve güven yok. Rakibi hafife almamalıyız, ne olacağı hiç belli olmaz. Duyduğuma göre savunmaya ağırlık verip tek forvet Nobre'yi oynatacakmış Denizli hoca. İyi olan kazansın diyelim artık.
- 17-08-2009, 19:37:50Nobre, Nihat, Bobo forvetler umutsuzluğa sürüklüyor beni daha ilk maçlardan.
Holosko ve Tello'nun daha etkili olmaları şart.
Bu haftada puan kaybedersek fb ve gs 6şar puan yaptılar. Galibiyet şart.
İlk haftalardan puan kaybetmek kötü, toplaması zor.