topuz hakkında çok konuşan arkadaşlara güzel bi cevap olmuş bu. susmaları için yeterli sanırım.susmazlarsada artık bu onların ezikliği sanırım
Ayrıca bahsedilen şahıs yanlış hatırlamıyorsam Kayseri Tempo dergisine üç büyük takımın hiçbirine sempati duymadığını çocukluğundan beri Kayserispor'a gönül verdiğini açıklamıştır. Galatasaray eski yöneticisi Fatih Gökşen şahsın bir kaç yıl önce kendisine Galatasaray'a sempati duyduğunu söylemiştir. Ek olarak Fenerbahçe kulübü başkanına da 1 ay önce Fenerbahçe'ye sempati duyduğunu iletmişler. Bulmuşlar saf çocuğu, yıkamışlar bir güzel beynini... Zaten adamın konuşmalarından cehalet fışkırıyor. Beşiktaş'a hayırlı olsun, tepe tepe kullansınlar. Bizim için sadece oyun karakterinin bulunması yeterli değildir.
Bu konunun r10'da uzamamasını istemiştim ama yine de duramadım şu son açıklamalardan sonra bunları hatırlatayım dedim. Son olarak "Gel Özer'im gel"