• 10-05-2009, 22:06:45
    #19
    bank asyada bile tüm tribünler ful çekiyordu. böyle bi takıma yazık oldu. en azından taraftar haketmedi..
  • 10-05-2009, 22:10:29
    #20
    Üyeliği durduruldu
    Kaldır şu başını eğilmesin öne.
    Sakarya bayrağı her zaman göklerde
  • 10-05-2009, 22:14:31
    #21
    Üyeliği durduruldu
    Tribünü olan takımlar Süper Ligde olsa Ligin keyfi asıl o zaman çıkar

    KocaeliSpor,Adana Demirspor,Karşıyaka,Sakarya,Altay,Göztepe vs..

    Ama gel gelelim istanbul takımları nedense daha çok rağbet görüyor ligde
  • 10-05-2009, 22:21:51
    #22
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun.
  • 10-05-2009, 22:25:20
    #23
    Sakaryaspor ve Sakarya ya sempatim var. düşmesi kötü oldu Geçen sene Üni. finalleri için sakarya ya gittiğimde maç vardı sakarya taraftarları ellerinde davullar falan maça gidiyorlardı.

    Yazık oldu
  • 10-05-2009, 22:49:50
    #24
    Kasımpaşa ,

  • 10-05-2009, 22:51:36
    #25
    Sakaryaya üzüldüm ama kocaeliye sevindim açıkçası
  • 10-05-2009, 23:06:36
    #26
    Üyeliği durduruldu
    sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sakaryaya üzüldüm ama kocaeliye sevindim açıkçası
    Bırakın bu işleri istanbul sempatizanlığı yapmayın. Hakeden hakettiği yerde olsaydı saydığım tüm takımlar süper ligde olurdu , istanbulcularda kendi arasında takılsın şimdi tribün yok birşey yok
  • 10-05-2009, 23:30:07
    #27
    ach
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dmx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SAMSUN'da haketmedi goldweb güzel kardeşim

    zamanında neydik 1.ligdeyken şimdi hallere geldik


    kısa ve öz kesecem sakaryayla Samsun bir değildir herzaman samsun sakaryadan üstündür..
    Katılıyorum ama şu an ki Samsun hiç haketmiyor hasta bir takım ne yönetiminde iş var ne de taraftarında Sakaryanın maçlarına bakıyorum taraftarlarına bakıyorum birde samsuna bakıyorum üzülüyorum Samsunspor gibi büyük bir takıma sahip çıkamıyorlar üzülüyorum Samsun halkı samsunspor'un 1. Ligde kalmasını kendi tuttukları gs,fb,bjk'ı görmek için istiyorlar sanırım çok iyi hatırlarım bir fb maçında stadın %60'ı fb'liydi bu nasıl iş ?
    Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Boş boş konuşma.

    Kulüp olarak mı bizden üstünsünüz ? Türkiye Kupası, Federasyon Kupası gibi nice başarılara imza attık. Senelerce süper ligde oynadık. Ekrem Karaberberoğlu, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Hakan Şükür, Bülent Uygun, Tuncay Şanlı ve nicelerini çıkardık ve çıkarmaya devam ediyoruz.

    Taraftar olarak mı bizden üstünsünüz ? Küme düşme potasındayken 14.000 kişilik stadı 20.000 kişi ile doldurduk, play offlarda 30.000 deplasman yaptık, pankart organizasyonları ile, meşale şovlar ile rekorlara imza attık. TATANGALAR adını boşu boşuna bütün Türkiye bilmiyor.

    Bütün bunlara rağmen Samsun Sakarya'dan üstün diyorsun. Şimdi açıkla bakalım nesi üstün ?
    Samsunun üstün olan yanı futbol'u bu sezon Lider Manisayıda, Diyarbakırıda Kasımpaşayıda yendi. 29 Kez 1. Lig'de mücadele etmiş Altın Ayakkabı alan Avrupa Gol Kralı Tanju Çolağı çıkartmıştır.
    Ve diğer başarıları aşağıda ben Sakaryayı küçümsemiyorum ama Samsunu'da alçak tutmam. Elinizin altında internet kaynak var açıp bakarsınız.
    • 1985-86 ve 1986-87'de Türkiye 1. Ligi (sonradan Turkcell Süper Lig) 3'üncülüğü
    • 1987-88, Türkiye 1. Ligi 4'üncülüğü
    • Turkcell Süper Lig tarihinin en fazla liderlik koltuğunda oturan 5. takımı (Toplam 23 hafta)
    • 1 Türkiye Kupası finali
    • 29 sene süper lig macerası
    • 1993-1994 Balkan Kupası Şampiyonu. Finalde Yunanistan'ın Giannini takımını her iki maçta da 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.
    • 2 kez UEFA Intertoto Kupasına katıldı.10 maçta 6 galibiyet, 4 mağlubiyet almış, attığı 14 gole karşılık kalesinde 12 gol görmüştür.
    • 5 TSYD Karadeniz Kupası şampiyonluğu
    • 1 Akdeniz kupa şampiyonluğu
    • Türkiye Liglerinde üç kez gol kralı çıkartması. ( 1985-86 ve 86-87 Tanju Çolak ile 99-00 Serkan Aykut )