• 22-06-2022, 02:58:18
    #1
    Merhabalar,

    Şahsen Okan Buruk'u tercih etmeyenlerin arasındayım. Okan Buruk türlü türlü bahaneler ile kendini acındırarak Galatasarayımızın teknik direktörü yaptı. Geçmişte yaptıkları ile güvenimi kazanamadı. Biz taraftarlar olarak canı gönülden aslolan Galatasaray diyebilen Fatih Terim gibi şahsiyetleri hak ediyoruz. Okan Buruk'un geçmişte yaptıklarını detaylı olarak araştırırsanız bana hak vereceksiniz. Elbet, şans tanımak isteyenler olacaktır. O taraftardaşlarımın da fikrine saygı duyuyorum. Ben sadece kendi düşüncemi ortaya koydum. Okan Buruk yerine Domenec Torrent ile devam etmeyi yeğlerim.

    Teşekkürler.
  • 22-06-2022, 02:59:58
    #2
    Gsli değilim ama başka TD varken orada olmak isterim diyerek zaten zihniyetini göstermişti. Tabiki satılmış TR medyası da bolca kendisini paylaştı. Türk futbolu iki ucu bklu değnek. Gelsin veya gelmesin, diplerde sürünmeye devam.
  • 22-06-2022, 03:01:04
    #3
    gs li degilim ama , herdefasında terim ' i getirmek saçmalık , koskoca dünyada başka teknik direktörmü kalmadı. başka kan bulun .
  • 22-06-2022, 03:01:26
    #4
    Takım tutan birisi değilim ama futbolu çok takip ederim.Bence Okan Buruk güzel bir tercih adam ligi biliyor zamanında kendini de ispatlamış bir şans verilmesi gerekiyordu.Geçmişte yaptığı hataları da biliyorum ama sonuçta futbol bu herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor.Fatih Terim konusuna gelirsek onun daha t.d olacağını sanmam ona başkanlık yakışır bu saatten sonra.
  • 22-06-2022, 03:01:37
    #5
    Okan Buruk gelmemeli ama Fatih Terim de gelmemeli.
  • 22-06-2022, 03:01:52
    #6
    Taraftarsız başakşehiri şampiyon yaptı sonuça bir türlü.
    E yabancı TD leri de az çok görüyoruz, istatisikler ortada.
    Neden olmasın
  • 22-06-2022, 03:07:20
    #7
    Fatih Terim gibi bilgisiz, modası geçmiş hocanın yerine Okan Buruk kesinlikle katbekat daha iyi.
  • 22-06-2022, 03:08:06
    #8
    Anadolu kulüp taraftarıyım ama mantık olarak şu aşamada Okan Buruk genç yaşta teknik direktör olarak süper lig şampiyonluğu yaşamış biri öncelikle. Bunun yanında Galatasaray'ın artık daha genç ve dinamik birine ihtiyacı var diye düşünüyorum. Terim, Torrent vs. artık bunların vakti doldu. Yeni nesil teknik direktörler yükselişte. Bunu değerlendirmeli Galatasaray.

    Bence mantıklı bir tercih olacaktır.
  • 22-06-2022, 03:16:41
    #9
    Bir Galatasarayı olarak Okan hocanın gelmesine mutlu oldum, geçmişte yaptığı hatalara bisey diyemem. genç ve başarıya aç td.