• 09-06-2022, 12:05:05
    #1
    Yaklaşık 3-4 sene önce ısınma hareketlerini tamamlamadan topa gelişine sert bir şekilde vurdum ve maç başlamadan tribüne geçmek zorunda kaldım. O günden sonra futbol aşkım tekrardan alevlendi. Son 2 aydır her hafta halı saha maçına gidiyorum. Ama hala her maç aynı sakatlığım tekrarlıyor. İlk sert vuruşumda bacağımın üst ön kaslarına (uyluk bölgesi deniyor sanırım) bıçak saplanır gibi oluyor ve çok canım yanarak devam etmeye çalışıyorum. Aramızdan bu durumu yaşayan birisi var mı?
  • 09-06-2022, 12:09:58
    #2
    Platin üye
    Benimde sol ayağım 5 yıldır aynı şekilde hocam. Doktora gidip bir gösterin kaslarda yırtık olabilir. Ben artık fazla top oynamadığım için pek zararı yok ama siz bi doktora gidin derim. Geçmiş olsun
  • 09-06-2022, 12:10:43
    #3
    ön çapraz bağcılar gelmeden yerimi alayım.

    hocam geçmiş olsun. kas gevşetici muscoflex öneririm maçtan önce. ağrıyan yere merhem olarak uygulayın. yine de doktorunuza danışın tabi. ytd
  • 09-06-2022, 12:18:49
    #4
    Kas üzerinde yırtık olabilir hocam dikkat edin biran önce doktora görünün size en iyi yolu gösterecektir. Geçmiş olsun.
  • 09-06-2022, 14:03:11
    #5
    Yırtık falan yoksa açma germeleri arttırın haftanın 1 günü spor yapıyorsanız kaslar esnek değildir ondan da olur
  • 09-06-2022, 14:13:57
    #6
    Hocam profesyonel oynamıyorsanız futbol çok tehlikelidir. Sakatlıkta bütün hayatınız kararabilir, ben kendimden örnek veriyim ayağımı 3 yerden kırdım, beden kuvveti gerektiren işlerde çalışamıyorum. Yani futbol aşkına bütün hayatım karartmıştı. Neyse ki beden gücü gerektiren işlerde çalışmıyorum.