Anket Galatasaray Ön elemeyi geçer mi?
Toplam Katılımcı Sayısı: 58
Galatasaray Ön elemeyi geçer mi?
Evet
%55,17 (32 Oy)
Hayır
%44,83 (26 Oy)
  • 16-06-2021, 16:01:13
    #10
    Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    psv kadrosundan 5 topçu sayamayacak adamlarda psv kadrosu gs den daha iyi diyor
    Ya hocam neyse ben bir şey demiyorum oynanacak maçlardan sonra tekrar burada olacağım ben. Azıcık fanatiklik yapmayıp objektif olarak bakabilmeyi öğrenseniz keşke PSV Fener'in rakibi olsa gene eler derdim.
  • 16-06-2021, 16:03:26
    #11
    Sepetya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum. Seçim sürecinde ki HOCA belirsizliği çok büyük kriz. Şimdiye çoktan hocanın bulunması ve çalışmalara başlanması gerekirdi. Ancak Selçuk İNAN ile gidiyoruz bu büyük handikap. Rakip, kadrosu oturmuş, bakmadan birbiri ile oynayan PSV. Yani gerçekten işimiz çok zor. Kadro kalitemiz zaten PSV ile çok denk değil.

    Elemeyi geçemeyiz gibi görünüyor. İnşallah geçeriz ama BAŞKANLIK SEÇİMİ ve bu Fatih TERİM tartışmaları çok ciddi aksaklık yarattı. Fatih hoca sezonun son maçında demişti; "Başkanlık seçimi var, var da Şampiyonlar Ligi ön elemesinde transferler ne olacak?" Sonumuz hayrolsun.
    Keşke herkes sizin gibi böyle objektif bakabilse
  • 16-06-2021, 16:04:11
    #12
    Fanatik ve düşük iq lu yorumlardan ziyade futbol olarak bakarsak eleyemeyiz. Neden mi ? Profesyonel antrenman tekniklerinde Avrupa'dan 10-15 yıl gerideyiz, futbolcuları ortalama her maç 10-15 km bizim takımlardan totalde daha fazla koşuyorlar. Saha içinde kompak bir şekilde pres yapıyor ve disiplinden uzaklaşmıyorlar. Hollanda futbolunun daha doğrusu Avrupa futbolunun bu profesyonelliğine, ancak bir o kadar profesyonel bir yaklaşım cevap verebilir. Fatih Terim 12-13'de kadrodan bağımsız Avrupa'nın en iyi fiziksel yüklemelerini yaptırtıyordu takımına. Galatasaray, Real Madrid gibi takımlar karşısında 1 km farkla maçı kapatıyordu, futbolcular anlık takip ediliyor analiz ediliyordu. Keza 2000'de de öyle. Yeni Terim döneminde Galatasaray CL'de 2 sene üst üste turnuvanın en az koşan takımı oldu. Bizde 5 maç yapamayan adamlar Avrupa'da 35-40 maç üst üste maça çıktılar. Dolaysıyla %80 PSV Eindhoven Galatasaray'ı eler diye düşünüyorum. Ha Terim'in kafasına bir şeyler dank etmiştir o zaman bilemem. Ne kadar sağlam bir fiziksel yapınız olursa taktiği de oı kadar iyi uygularsınız.
  • 16-06-2021, 16:05:02
    #13
    Galatasaray'ın şuan parlak bir durumu olmasa da PSV'de iyi durumda diyemeyiz. Aslında keyifli, çekişmeli bir eleme turu olacak
  • 16-06-2021, 16:08:23
    #14
    ilbeyg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya hocam neyse ben bir şey demiyorum oynanacak maçlardan sonra tekrar burada olacağım ben. Azıcık fanatiklik yapmayıp objektif olarak bakabilmeyi öğrenseniz keşke PSV Fener'in rakibi olsa gene eler derdim.
    psv fenerin rakibi olursa tabiki eler diyecektin başka ne diyecektinki merak etme nickini not aldım temmuz sonu gibi etiketlerim seni
  • 16-06-2021, 16:08:58
    #15
    Galatasaray psv yi yenip tur atlar. Tek gereken 1 sol bek birde orta saha 😀
  • 16-06-2021, 16:24:54
    #16
    Bir Fenerbahçeli olarak turu geçmesini isterim ama Galatasarayın mevcut olduğu durumlardan dolayı turu geçeceğini zannetmiyorum.
    Teşekkürler
  • 16-06-2021, 16:49:51
    #17
    Geçmiş olsun
  • 16-06-2021, 17:16:00
    #18
    Kurumsal PLUS
    ilbeyg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğru fenerbahçeliyim ama objektif olarak bakarsak PSV galatasaray'ı her türlü eler. Galatasaray'ın şuan ki kadrosu psv'den daha kötü
    Sen objektif bakmamışsın net Galatasarayı küçümsemişsin sonuçta ülkeni temsil edecek küçümsemek yerine bu şekilde izah edebilirsin yanın yanında yıllardır alamadığınız şampiyonluğa yanın