
Fenerbahçe den Giuliano müjdesi geldi !
Geçen sezon Suudi ekiplerinden Al-Nasr kulübüne satılan oyuncu önümüzdeki sezon sarı lacivertli formayı giymeye çok yakın.
Zenit kulübünden 7 milyon karşılığında kulübümüze transfer olan Giuliano sergilemiş olduğu performans ile taraftarı adeta mest etmişti.
Ali Koç yönetimi sonrası mali açıdan satılması uygun görülen oyuncu için ayrılık sonrası taraftarımız bu duruma çok üzülmüştü.
Suudi ekiplerinden Al-Nassr kulübüne 10.5 milyon bonservis bedeli ile transfer oldu.
Ancak On numara pozisyonundan oynayan ve adeta Alex i andıran hırslı, azimli, pes etmeyen bir oyun stiline sahip olan Giuliano için Fenerbahçe kulübü yeniden yeşil ışık yaktı.
Bedelsiz Transfer Olabilir
Kulübümüzün en büyük sorunlarından birisi olan ve Sattığı kadar alabilir. maddesi ile transfer yapmaya çalışan yönetim ekibi, öncelik olarak bedelsiz ve kiralama yöntemlerine yönelmiş durumda.
Al-Nassr kulübünden 5 aydır maaş alamayan Giuliano bu durum için FIFA ya başvurduğunu belirtti.
FIFA dan gelebilecek cevaba göre oyuncu serbest kalabilme durumuna sahip olabilir.
Türkiye ye Dönebilir !
Oyuncunun Menajeri olan William D Avila taraftarımızı heyecanlandıracak olan haberi verdi.
Giuliano Suudi Arabistan dan ayrılmaya hazırlanıyor ve Türkiye ye dönebilir. şeklinde açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giymesi bekleniliyor.