• 08-03-2020, 21:17:27
    #10
    Fatih terim'in 2. yarıda rahat davranışı maçı sivas verdirdi,
    Saha zemini çok kötüydü.
    Yinede takımımız Sivasspor'dan daha iyi oynadı, ilk yarıda işi bitirebilirdik ama olmadı, her maç 4-5 net gol pozisyonuna girdiğimiz bir dönem geçiriyoruz.
    Şampiyonluğun en güçlü adayıyız.
  • 08-03-2020, 21:19:56
    #11
    Sivassporlu oyunculardan biri faul yok diyor mete VAR'dan penaltı cıkarıyor.
  • 08-03-2020, 21:23:03
    #12
    Fenerbahçeliler hakemler tff derken laf ediliyordu herkes hakemlerden memnundu gsliler şikayet ederken Fenerliler memnundu noldu deniyordu Türkiye de ancak taraftarlar birbirlerini yer oh iyi oldu der geçer başkasına yapılana göz yumursan elbet devran döner işin özü adaletsizliğe karşı herkes birlik olacak ki hakemler değil futbol konuşulacak tüm takımlar için söylüyorum kimse linç etmeye gelmesin
  • 08-03-2020, 21:26:59
    #13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Her şeye rağmen MAYISLAR BİZİMDİR
  • 08-03-2020, 21:27:42
    #14
    Mete Kalkavan Türk Futbolunun katilidir. Buram buram eyyam vardı.
  • 08-03-2020, 21:35:43
    #15
    Penaltı pozisyonunu tartışacak kadar taraflı olmayın. Gs lilerle izledim maçı hepsi penaltı dedi.
  • 08-03-2020, 22:00:58
    #16
    "BU DURUMDA VAR OLMAZ"
    Orta hakem penaltı vermemiş, talimatları bildiğim kadarıyla, böyle bir durumda VAR devreye girmez, olağanüstü bir hata varsa, VAR çağırır. Benim bildiğim böyle. Geçen sene, bundan daha net olan bir penaltı vardı Rize'de, Türkiye'yi ayağa kaldırdılar ve Serkan hocanın hakemliği bitti, onun günahı neydi?
  • 08-03-2020, 23:36:08
    #17
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
  • 08-03-2020, 23:42:37
    #18
    Ülkede futbol seyircisinin yarısı kurallardan bi haber. Penaltı pozisyonunda faul olunca kimsenin sesi çıkmadı çünkü pozisyon faul. Sivasspor'lu oyuncunun faul yapılan ayağı zaten içerde, diğer ayağıda çizgide. Ayaklardan biri çizgiye basıyorsa, pozisyon ceza sahası içinde sayılır. Yani pozisyon penaltı. Pozisyon faul değil diye itiraz edilse inanın sıkıntı yok. Ama pozisyonun faul olduğuna itiraz etmeyip kurallardan bi haber olarak içerde olmadığını iddia edenlere şaşırıyorum.



    mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "BU DURUMDA VAR OLMAZ"
    Orta hakem penaltı vermemiş, talimatları bildiğim kadarıyla, böyle bir durumda VAR devreye girmez, olağanüstü bir hata varsa, VAR çağırır. Benim bildiğim böyle. Geçen sene, bundan daha net olan bir penaltı vardı Rize'de, Türkiye'yi ayağa kaldırdılar ve Serkan hocanın hakemliği bitti, onun günahı neydi?
    Cuma günü Beşiktaş - Ankaragücü maçında hakem penaltı vermedi, VAR dedi ki, pozisyon içerde hakemde penaltı verdi. Yani zaten olağanüstü bir hata var. Pozisyon içerde, hakem hata yapmış. Bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum. Ankaragücü'nün penaltısını yemişti hakem, iyi ki VAR devreye girdi de penaltı dedi. Yani bugün ki maçta olduğu gibi.