• 15-02-2020, 22:22:06
    #19
    AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlısı olsun abi, mayıslar bizimdir
    Eğer son maça kalırsa Galatasaray alır sona kalmazsa Trabzonspor
  • 15-02-2020, 22:24:15
    #20
    Daha Fazla Kaybedin
  • 15-02-2020, 22:28:22
    #21
    neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ersun hocanın Jailson ısrarını anlamış değilim. Takıma stoper takviyesi yapıldı ama hala bildiğini okumaya devam ediyor. Bugün Dirar 3 tane mevki değişti. Altay + Jailson yüzünden 9-10 puan kaybettik.

    Taraftar Ferdi Ferdi diyor. Ama benim gözümde Anadolu topçusundan farkı yok. Kesinlikle Fenerbahçe'de ilk 11 oynayacak oyuncu değil. Üstelik o kadar kritik zamanlarda oyuna giriyor ki. Skoru değiştirebilecek kapasite de bir futbolcu değil. Ersun Yanal'ın yanlış hamleleri yüzünden takım toparlanamıyor.

    Futbol takımla oynayan bir oyundur. Ama Fenerbahçe takım futbolu oynayamıyor. Özellikle orta sahada top çeviren, ara pas atıp takımı atağa çıkaran futbolcu yok. Bunu Alex, Emre gibi futbolcular iyi yapıyordu. Emre'nin miladı doldu. 40 yaşına rağmen yine iyi idare etti sezon başında. Bu yükü Max Kruse sırtlaması lazımken adam rakip defansın arkasına kaçıyor. Pas çevirerek, duran toplarla gol bularak şampiyon olamazsın.

    Ersun hocanın takıma kattığı tek şey fizik gücü oldu. Taktik filan yok. İç sahada kazanırsak kazanıyoruz. Deplasman tamamen Allah'a kalmış. Haftaya Galatasaray'ı yenerler yine havaya girerler. Sonra yine aynı. Sezonun şampiyonu Trabzonspor gibi gözüküyor. Gönlüm Sivasspor'dan yana fakat zor.
    Sana %100 katılıyorum , hiç abartmıyorum fenerbahçenin başında teknik adam hiç olmamış olsaydıda buraya kadar gelirdi çünkü bütün futbolcular bu yıl artık şampiyon olmak için o ruhla sahaya çıkıyolar ben başından beri söylüyorum zaten. Takım ersun yanaldan bağımsız oynuyor zaten ne yapacaklarını iyi biliyolar paralar gününde yatıyor tek 1 futbolcunun bile alacağı yok maç primlerini bile hemen alıyor futbolcular. Ersun yanala haksızlık etmek istemiyorum lakin fenerbahçe teknik direktörü kim olursa olsun zaten o ruhla bu futbolu oynayacaklardı. Dolayısıyla ersun yanal takımı şampiyon yapmak yerine geriye çekmeye devam ediyor çünkü orta saha futbolcusunu stoper yapma ısrarını hala anlamış değilim kademe hatası yapa yapa ciğeri soldu jailsonun.
  • 15-02-2020, 22:32:52
    #22
    Trabzonu şampiyon yapacaklar falan filan fişman 😂

    GS futbol oynamıyor kazanıyor. Trabzonspor oynuyor kazanıyor . Fener bu maça kadar mücadele ediyordu ama bu kadar kötü defansla da bir yere kadar. .
    Biz bir halt yemiyoruz 😂(Beşiktaş )
  • 15-02-2020, 22:37:49
    #23
    ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer son maça kalırsa Galatasaray alır sona kalmazsa Trabzonspor
    aynı düşüncedeyim, bizimle trabzon arasında gider gelir bu sene
  • 16-02-2020, 01:36:11
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Galatasaray yine şampiyon olur. Ersun Yanal haftaya kovulur.
  • 16-02-2020, 01:51:16
    #25
    Hala futbol izleyen var mı ciddi ciddi eskisi kadar? ben 2 3 yıldır izlemem. Soranlara gs diyorum ama bi tane oyuncu sorsanız bi müslera var kaleci onu biliyorum gerisi yok bende. Tamamen A.Ş şirketi sizlerin izlemesi ile maçlara gitmeniz ile paralarını çıkartan vergi mükellefi firmalar..
  • 16-02-2020, 04:28:57
    #26
    Angaragüclüler şuan uyuyamıyor ki bende angaralıyım fenerlileri biz düşünmüyoruz o bizim konumuz değil hatta şuan hiçbişey düşünemiyoruz dışarda hava -30 Az önce arkadaşın birini yoldan geçen kedi anıt zannetti bi duraksadı şaşırdı hayvan o derece
  • 16-02-2020, 04:56:59
    #27
    Her yıl aynı senaryo diyorsunuzda geçen yıl küme düşüyordu bu takım bu sene şampiyon olacaktı düşüş yaşadı