Hocam gerekçe olarak anneme küfür ettiler demiş.Tamam kınıyorum çok yanlış bir davranış allah rahmet eylesin.Lakin Volkanın da anasına bacısına küfür ettiler.Hiç bir şey yapmadan sahayı terk etti.Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Hayır meşru kalmaz lakin, Trabzonspor Beşiktaş maçın da, Şenol hocanın yanına gelen bir grup trabzonspor tarafına şenol hocanın bunları araştırın kesin fenerbahçelidir bunlar demesinin üzerine Fenerbahçe stantında bu olay çıkıyor.Yanlış davranışlar hiç bir şekilde futbola bulaşmaması gereken hareketler benim anlamak istediğim şey, beşiktaş 10 kişi fenerbahçe beraberlik bile yetiyor bu olayları kim fitilledi ?
Anneme küfür edildi diyen adamın da taraftara "O.Ç" dediğinin kanıtı var, bakalım bunun için de ne diyecek "ben sordum anneleri öyleymiş o yüzden dedim" mi diyecek?
Bir oyuncunun taraftarla tartışması ne demek? O küfürler her maçta geliyor 3. lig maçında da amatör küme maçlarında da şampiyonlar ligi finalinde de. Buna takıp taraftarla kavga ediceksin, biz de bu işi samimi görücez. Bir git Allah aşkına, her şey apaçık ortada. Taraftar haksız ama o taraftarı o seviyeye getiren de Beşiktaşlı oynamaya gelmeyen adamların çirkeflik yapmasıdır. Başka bir anlamı yok.