verilmeyen gol ve verilmeyen penaltı
Ali palabıyık iş ßaşında
Hakeme görevini tamamladı söylencek çok şey varda Neyse...
Ali palabıyık maçı katletmeye yemin etmiş
114
●4.867
- 24-09-2017, 01:31:43Ali Palabıyık, her hakemin her maçta yaptığı kadar hatalar yaptı. Ligde bir sürü maçta çok hatalar yapılıyor. Ayrıca tam 9-10 tane çok doğru kararları da var kırmızı kartlar dahil. Maça adaletli bakarsak skor bana göre adaletli 2-1 iyi bir sonuç. Tabiki yenilen takım bazı şeylere itiraz edecektir ki zaten bu durum artık bizim ligimizde adet oldu. Şunu da ekliyeyim 5. kırmızıyı gören oğuzhan 'ın yaptığı da hiç hoş değil kendisi kaşınmış yani istemiş kırmızıyı. Şenol hocaya da küfür etmek hiç yakışmadı ve hakemin bana göre en doğru kararıydı tribüne göndermek. Tebrikler Fenerbahçe diyorum.
- 24-09-2017, 01:40:11HAHHAHahahAHhahha güldüm sessizce.sinyalsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ADALETLİ MACMI OYNANDI ?
Ofsaytla alakası olmuyan pozisyona ofsayt calıcak Golü iptal edicek cenkin poziyonuna penaltı verilmicek sonra mac adaletli oldu ?
ALİ PALABIYIK GÖREV ADAMIDIR... Gecen sene RVP den iyi hatırlarız...
NOT : BU HATA SİZİN İÇİN YAPILSA BAŞKANINIZ ŞUANDA BÜTÜN TV LERDE TEHTİT EDİYORDU HERKEZİ... - 24-09-2017, 02:06:28Hakem Quarezmayı Souza'ya tekme attığında atmadığı için hatalı bir karar verdi, ofsayt orta hakemin işi değil yan hakemin işidir ve piero vb. programlarla anca görülen bir şeyi hakemin görmemesi normaldir. Beşiktaşın verilmeyen penaltısına denecek laf yok direk hakem hatası. Onun dışında verdiği bütün kartlar ve kararlar doğru hakemin. Efendi şenol hoca adama sövüyor ne yapsaydı özürmü dilesin yolladı dışarı.
Şunu da unutmamak lazım 2 senedir bir çok takım hakemden şikayetçiyken beşiktaşlı yöneticiler başta efendi Fikret ne diyordu: hakemlerde insandır, hata yapabilirler ve onların üzerine bu kadar gidilmemesi gerekir diye. Şimdi başlarına gelince hemen son iki senden önceki 20 sene gibi başladılar yakınmaya.
O maç 11-11 oynansaydı ve 2 gün sürseydi Beşiktaş yine kazanamazdı. - 24-09-2017, 02:10:36Beşiktaş'ın büyüklüğünü görüyoruz. Son zamanda iyi işler yapmış o yüzden zoruna giden ve yenilmemizi isteyen çok. Fenerbahçe hakemle nasıl maç kazanılır? sorusunun yanıtını verdi.
Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda senle yürümek, Hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş ! - 24-09-2017, 02:36:29Atiba'ya verilen ikinci sarı ve sonrasındaki penaltı öncesi ceza sahası dışında Beşiktaşlı bir oyuncu Fenerliye net bir faul yapıyor ama düdüğünü çalmıyor. Sanki top ceza sahası içine girsin de penaltı düdüğü çalayım demiş gibi... Diğer yaptıklarına hiç değinmiyorum bile.
Berbat bir hakemlik yapmış. Ligde bir daha maç verilmemeli buna. - 24-09-2017, 02:57:08tineri siz hakemlere çektirdiniz sanırım çünkü pek sağlıklı kararlar vermedi maçta. sizi gidi maydonozlar sizi.ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:57:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:43:33 --
uzar gider bu tartışma, görmemiz gerekenleri gördük, az çok tahmin ediyorduk zaten. iyi oynarsın hakkınla kazanırsın, ufak tefek hatalar da olur ama bu maçta olay çok farklı.Gtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle