• 08-09-2015, 22:01:29
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.


    Spor Toto Süper Lig'in '3 Büyükler' olarak adlandırılan kulüpleri; resmi Twitter hesaplarından son günlerde yaşanan terör olaylarına dair bir mesaj yayınladı.


    Son günlerde yaşanan terör olayları asırlık kulüpleri bir araya getirdi. Süper Lig'in 3 büyük kulübü teröre karşı birliktelik mesajı yayınladı.

    Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, resmi Twitter hesaplarından teröre karşı birlik mesajında bulundu. Kulüpler paylaştıkları Türk Bayrağı fotoğrafının üstüne, "Ülkemizdeki bu acı günlerin son bulması adına #TeröreKarşıBirlikteyiz" mesajını yazdı.

    http://www.aksam.com.tr/guncel/uc-bu...z/haber-441087
  • 09-09-2015, 02:54:35
    #2
    Her şeyi kenara bırakmalıyız.
    Sporda olduğu gibi siyasi partilerde de hangi partiyi tutarsak tutalım birlik olup teröre karşı ayakta kalmalıyız.
    • izmir35
    izmir35 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 09-09-2015, 08:50:09
    #3
    dün spor salonundayken gördüm çok hoşuma gitti böyle günlerde bir nebzede olsa insanı mutlu edebiliyor.