Kardeş futbol bu. Futbol'da ilginç skorlar olur.
Chelsea, Liverpool, Barcelona, M.United gibi Avrupa'nın en üst düzey takımlarını Şampiyonlar Ligi arenasında güzel skorlarla yendiğimiz de oldu, bunlara yenildiğimiz de oldu. Kimilerini deplasmanda, 10 kişi ile yendiğimiz de oldu.
Bazı maçlar kötü günüde olursun farklı biter. Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yendiği gibi. Brezilya genel olarak Almanya'dan her zaman daha başarılı ve daha güçlüdür.
Seninle kim neden futbol konuşsun ki? Nato mermer modelisin sen. Cluj gibi takımları zor bela yendiğinde bile uaaaavvv Avrupa Fatihiyiz biz modelisin sen. Türkiye sadece bizimle gurur duysun, başkasıyla gurur duymasın diyen vasat düşünce modelisin sen.
Genel;
Tek maçlı tüm elemelerde Türk takımlarının her zaman büyük takımlara karşı şansı var ama iki maçlı elemelerde maalesef şans oranı oldukça düşük.
Valla millet komik. Futboldan anlamayan herif hemen yazıyor

Eski Arsenal değil diyenler oluyor. Arsenal yahu bu.
Beşiktaşın tur şansı 0.01 bile yok yani. Arsenal dua edelim Liverpool faciası yaşatmasın. Ülke yeni bir madara daha yaşamasın.
Adamlar hep genç oyunculardan oluşuyor. Genç oyuncularda hiçbir zaman rakibe saygı duymaz. Sürekli saldırır. Geçen sene fener maçında gördük.
Top niyetine oynadılar.
Gerçekci olmak lazım.