Siz beni çok yalnış anlamışsınız canım. Ben tur için çok ümitli olmamak ve bir facia daha yaşamamak için dikkatli olmayı belirttim. Yoksa gelip buraya niye çamur atayım sidik yarıştırayım? Ben takımımla övünüyorum. 10 yesede gruptan çıkıp ülkesini başarıyla temsil ediyor.
Aynı ülkenin takımı olan Galatasaray'a karşı şunlar yapılınca sorun yok tabi;
Gibi niceleri.
En azından böyle şeyler yapmıyoruz. Bence biraz tek taraflı değil gerçekci bakın. Ben uyarı yaptım sadece siz olayı sidik yarışına çevirdiniz.
Bu posttan sonrada yorum yapmaya kalkmazsınız sanırım.
İyi geceler son postumdur.
Hocam sizin bu olaylara bakış açınız çok kısıtlı sanırım. En azından biz böyle şeyler yapmıyoruz demişsinizde bu iğrençlikleri en başından başlatan kimler bi araştırın fikir sahibi olun öyle buraya yazın.. 30-40 bin kişi içinde bayrak açan 2 kişi mi utanç verici yoksa Fener'in rakibi Chelsea'yi hava alanında karşılayan 100 kişi mi, Fenerin rakibini desteklemeye deplasman tribününe kadar giden üşenmeyen 100'ler mi ?
http://www.ligtv.com.tr/haber/chelse...ilar-karsiladi
Daha niceleri.. galatasaraylıların işte bu tavırlarından gıcık alıyorum, geçmişte neler neler yaparlar, kamuoyunda rakiplerini karalamaya kalkarlar ama.
Attığınız 3 postta maalesef kışkırtıcı, ilki zaten başlı başına incicaps kıvamında, ikincisi alakasız, konuya müdahil olan sizsiniz damladınız diye bize hitap eden yine sizsiniz. 3.'sü ise düpe düz çamur. Bir de bizde böyle şeyler olmaz demişsiniz en tuhaf tarafı. S*dik yarıştırdığımı nerden çıkardınız ki ben attığınız çamurları temizlemekle meşgulüm sadece. İyi geceler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:05 -->-> Daha önceki mesaj 00:27:59 --
zuhaha

böyle şeyler yapmıyormusunuz?? arkadaş chelsea i karşılayan siz değilmiydiniz yapma arkadaşım bunu her takımın taraftarında o resimlerdeki gibi biraz dengesiz adam çıkabiliyor bizde yok kesinlikle deme
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:26:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:44 --
http://www.youtube.com/watch?v=flE4AEZRhrw
Arkadaşın bu konularda bilgi eksikliğine veriyorum bu durumu, yoksa gerçekten gülünç bi post.