Selamlar,
Dürüstlükten, saygıdan bahseden insanlar nasılda güzel konuşuyorlarmış öyle, örnek mi alacağız biz şimdi?
KÜFÜR içerdiği için linki kaldırdım. İzlemek isteyenler Facebook'ta ultrAslan'ın sayfasına bakabilirler.
Aziz Yıldırım'ın saydırmaları
44
●2.074
- 14-04-2014, 22:40:25Suç Aziz'de arkadaş. Bırak ne müdahale ediyorsun? Niye küfür ediyorsun? Tebrik et geç.
Ultraslan da takımının başarısını kutlayacağına saçma sapan işlere girişiyor. Futbolda 13 puan fark hazımsızlık yapmış. Basketbol başarısına bile gölge düşürüyorlar.
Yahu Avrupa'nın en büyük kupasında iki takımımız final oynamış. Kupa Türkiye'ye gelmiş. 2 yıl üst üste final başarısı gösteren Fenerbahçe'ye ve kupayı alan Galatasaray'ı tebrik edeceğimize nelerle uğraşıyoruz.
Kimse samimi değil maalesef. Her iki kesimi de eleştirebiliyorsanız ne ala. Ama sadece Aziz'e sallamakla ancak ikiyüzlü olursunuz.
Zaferin tadını çıkaracağınıza saçma sapan konular ile boş tartışma çıkarıyorsunuz. Ne gerek var. Başarınızı kutlayın. Futbol olmadığı için sıradan mı geliyor bu başarı? Yöneticileriniz bile gereken önemi göstermemiş. Doğru düzgün bir heyet ile desteğe gitmemişken sizlerin daha bir şevkle sarılmanız gerekiyor bu başarıya. Yöneticilerinizi eleştirmeniz gerekiyor. Bayan basketbolunun en büyük kupası yahu. Başarınıza niye gölge düşürüyorsunuz? - 14-04-2014, 23:22:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Türk futbol tarihine şike yaparak geçen ve Atatürkçülük gibi önemli bir ideolojinin savunucusu olduğunu iddia eden ve her fırsatta torun sahibi adam yazıktır diyerek savunulan bu başkanı terbiyesizliğinden dolayı kınıyorum, UltrAslan'ı verdiği bu görüntülerden dolayıda kutluyorum. UltarAslan'ın vermiş olduğu görüntüleri futbolda ki puan farkından dolayı hazımsızlığa bağlayanlara da hiç bir "annenin " 1X puan etmeyeceğini hatırlatırım.
Başarılarımızın futbol dışında ki bir kategoride olduğu için sıradan gördüğümüzü düşünerek Kulüp başkanların küfürlerini sıradanlaştıranlara en az sporcu kadar sporu yönetenlerinde Zeki , Çevik Ve Ahlaklısını makbul olduğunu hatırlatırım. - 14-04-2014, 23:27:16Ya adam başlı başına karanlık ve pis birisi. Siz şimdi bu küfürü yadırgadınız mı? güldürmeyin beni. Ben bir fenerbahçeli olarak konuşuyorum. Aziz yıldırım zaten Türk futbol tarihinin yüz karasıdır. Bırakın kendi haline. Beni futboldan ve Fenerbahçe'den soğutan kişilerin başında geliyor bu adam. Full takip ettiğim takımımın bu sezon 1 maçını bile izlemedim. Aziz yıldırımın saltanatı devam ettiği sürece ne fenerbahçe ürünü alır, ne maçını izlerim. Rezil.
- 14-04-2014, 23:57:08Bence'de yanlış adamın anasına, karısına edilen küfürler karşısında sessiz kalıp ben hepsini sindiriyorum demesi gerekiyordu. Galatasaray taraftarı zaten küfür nedir bilmez haklılar garipsediler bir anda, bundan sonra size edilen küfür karşısında siz sessiz kalıp diğer insanlara karşı örnek olursunuz.
- 15-04-2014, 00:39:24Sen Aziz Yıldırım yüzünden Fenerbahçe'ye kin duyuyorsan bence , Fenerbahçeliliğinde sorun var.TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
