Avrupa potasındaki yerini kaybetmemekte kararlı Fırtına, Elazığ'a konuk oluyor. Olcan ve Malouda başta olmak üzere ciddi eksikler var ama son deplasmanında Sivas'ı dağıtan Bordo-Mavililer'in her şeye rağmen kayba hiç tahammülü yok..



Kötü geçen lig yarışında Avrupa biletinin peşinde koşan Trabzonspor, bugün çok kritik bir deplasmana çıkıyor... Karadeniz ekibi, küme düşme hattının içindeki Elazığspor’a konuk olacak. Bu 90 dakika öncesinde Bordo-Mavililer’deki kritik eksikler ise teknik direktör Hami Mandıralı’nın canını bir hayli sıkıyor. Fırtına’daki en büyük problem hücum hattında. Henrique takıma geç katıldı ama formaya en yakın isim. Bunda, alternatiflerinin durumu başrol oynuyor. Çünkü form tutmaya başlayan Emre Güral’ın maç eksiği fazla, Janko ise hasta. Son haftaların en formda oyuncularından biri Olcan Adın’ın cezası ise Mandıralı’yı düşündürüyor.

Özer’e özel görevler

Malouda’nın eşinin rahatsızlığı sebebiyle ülkesine dönmesi de orta alandaki düzenin neredeyse sil baştan yapılmasına neden oldu. Mandıralı’nın Özer Hurmacı’ya özel görevler verdiği ve orta alan ile hücum bölgesi arasındaki koordinasyonu bu futbolcunun sağlayacağı bildirildi. Son deplasman sınavında Sivasspor’u deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Trabzonspor her şeye rağmen dış sahadaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemekte kararlı.

Muhtemel ilk 11'ler

Elazığspor: Ivesa, Tanju, Vranjes, Sow, Marvin, Bilica, Mehmet, Serdar Gürler, Serdar Özkan, Tello, Deniz Yılmaz

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Özer, Colman, Zokora, Yusuf, Adrian, Henrique

Saat: 16.00

Stat: Atatürk

Hakem: Mete Kalkavan

Yayın: Lig TV