• 31-08-2013, 20:59:28
    #1


    "Sneijder her an imza atabilir"

    Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in 48 saat içinde İstanbul'dan ayrılabileceği iddia edildi.

    SportsNews'in haberine göre Wesley Sneijder 48 saat içinde Kırmızı Şeytanlar'ın kadrosuna katılabilir.

    Manchester United'ın 48 saat içinde beş yıldızı kadrosuna katacağını iddia edilen haberde, Juventus orta sahası Claudio Marchisio, Benfica'dan Ezequiel Garay, Everton'dan Leighton Baines ve Marouane Fellaini'nin yanı sıra Galatasaray'ın süper starı Wesley Sneijder'in adı geçiyor.

    İngiltere'de 2 Eylül gecesi sona erecek transfer sezonu öncesi ManU teknik direktörü David Moyes'in transferlerin sonuçlanmasını beklediği bildirildi. Manchester United, Sneijder için Galatasaray'ın kapısını 7.5 milyon Euro'luk bir teklifle çaldı.

    Geçen sezonun devre arasında İtalya'nın İnter takımından Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabou çiftinin bundan sonra Manchester'da yaşayıp yaşamayacağı önümüzdeki iki gün içerisinde netlik kazanacak.

    Kaynak
  • 31-08-2013, 21:07:00
    #2
    hadi bakalım. dünkü maçta da yoktu.
  • 31-08-2013, 21:08:36
    #3
    Valla bizim Türk medyası biraz asparagas haber yapmayı sever dikkat çekmek için,ama genede belli olmaz
  • 31-08-2013, 21:30:33
    #4
    Çok zekice oynuyor , iyi paslar veriyor gitmesini istemem. Zaten asparagas olduğunu düşünüyorum.
  • 31-08-2013, 21:35:46
    #5
    Adam güzel oynuyor ama bir milli takıma almadı hocası nasıl hocaysa. Bir çok futbol adamının ülkemiz futboluna maalesef garezi var.