fasb adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Cas Davası Sonucu 28 Ağustosta!
74
●3.155
- 28-08-2013, 13:04:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yok hocam bize ne kufurler edildi en bastan beri olaylarin buraya varcagini soyledigimiz için. Ama taraftar aziz yildirima haketmedigi sekilde destek verdi. Adam oynatiyor istedigi gibi buna dur denilse idi ilk hapise girdigi an birakmasi gerekiyordu takimi zedelememk icin. Ama takimi ve fenerbahce adini kullandi bu adam. Suan dunya aleme rezil etti kendini klupde bunla malesef zedelendi. Cok acil sekilde ihrac edimeli
- 28-08-2013, 13:26:51Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yüzyıllık kulübe böyle bir leke geldi. Söylenecek tek bir kelime söz yok.
Artık istifa et falan demeye gerek yok. Şerefleri, haysiyetleri olsa çoktan istifa ederlerdi.
Allah belanızı versin.
Hala çıkıp yok şike yapılmadı, Fenerbahçe ele geçirilmeye çalışıldı, dış güçler FB'yi istemiyor diye maval okuyacaklar vardır.
Yazıklar olsun o yıl son maça kadar mücadele veren oyuncuların alın terleri ile oynadınız.
12 numara denen şerefsizin aziz yalakaları "2010/2011 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe'dir." yazmış.
Hala aziz şakşakçılığı. Tüm dünya Fener'e düşman dimi l an! Dünya bir oldu Fener'i yıkmaya çalışıyorlar. Herkes Fener'i ele geçirmeye çalışıyor, Aziz Y. yıkmaya çalışıyor dimi ***!
Fenerbahçe tarihine kara leke bulaştıran aziz ve yöneticilerin soyunu sopunu ........... - 28-08-2013, 13:45:00İlk bu olay çıktığında Aziz Yıldırım futboldan men olup bizim puanımızı'da silselerdi olaylar bu kadar büyümeyecekti. Biz şike yaptık tamam ama tek başımıza mı yaptık? biz parayı verdik onlar kabul etti? onlara ceza yok bize var. Şu dava bitsinde artık rahatlayalım eski Fenerbahçe geri dönsün.
- 28-08-2013, 13:53:45Dava zaten bitti.Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her yer şikeyi tescilledi. Ve bu yıldan başlamak üzere 2 yıl men edildik. - 28-08-2013, 13:54:13bir fenerbahçeli olarak sevindim artık dava yok. kupayıda verek tam olsun ohh mis. öte yandan kupayı tff nin tsye verme ihtimalı yok diye söylemler var. verilirse verilsin. yeterki aziz gitsin.





Bu arada seneye gidebiliriz avrupaya 1 sene önceden çekmiştik tabi öyle birşey varsa yoktur kesin ama.
bu arada bjk yede geçmiş olsun. büyük ihtimal onanacak.
