• 06-04-2013, 22:17:36
    fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    fatih terim ahmet çakar a , rıdoya, tff ye ayar veriyo trt3 de izleyin ibret alın.
    arif dövecek hepsini
  • 06-04-2013, 22:32:04
    JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arif dövecek hepsini
    aynen arif e de birşey olur gerildi o da telegol, beyaz futbol senaryolara bak şimdi
  • 06-04-2013, 22:37:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İSTATİSTİK | Galatasaray 2 sezondur kendi sahasında 9 tane kırmızı kart gördü. 3 defa hocası sahadan atıldı.
  • 06-04-2013, 22:51:04
    Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bahis sevdiğim için dünya ikinci, üçüncü liglerini kadar futbolunu 15 yıldır takip ederim; 7-8 yıl önce dedikleriniz hak verirdim ama bizde öyle bir düzen oluştu tamamen 2 takım üzerinde dönüyor olay. Diğer ülkelerde de 2-3 takım önde kabul ediyorum ama en azından bir tepki oluyor; örnek İspanya da Sevilla, Atl. Madrid maçlarını 3-4hafta saat oranın saati ile 22'de oynatılar hemen tepki gösterdiler Barca - Real maçı gündüz oynandı. Bizde şimdi ki siyaset mantığı gibi futbol siyasetide diğer tepkileri yok saymak üzerine bir dünya dönüyor ve kimsenin umrunda değil. Eskişehir & Bursa gibi şehir milliyetçisi yerlerde tepki olunca kaka olan biz oluyor...

    Benim her zaman dediğim bir olay var; şehirine sahip çıkmayan tüm şehir takımları umarım düşer ve Kaf-Kaf, Göz-göz, Adana Demir takımlar gelir ki birazcık olsun deplasman görürlerde zoruluk çekilir. Bir şehire deplasmana gittimi esnafın gs, fb, bjk maç için bayrak astığını görünce ben oradan asla alışveriş yapmıyorum.

    Olur mu abi bizim alt kulüpler yok sayılacak biz avrupaya gittik mi aklımız başımıza gelir.Bu zihniyetler devam ettiği sürece bu ülkede futbol gelişmez.3 büyükler gidip avrupaya bir katılma hayalleri, çeyrek yada yarı finallerde paketleyip yollayacaklar bizi o zaman anlarız ülke futbolunun değerini..
  • 06-04-2013, 22:55:47
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Utanıyorum böyle bir ülkede yaşamaktan yeter yahu.

    Güçlü olanlar adaletin kendilerinden yana kullanılmasını istiyorlar, kullanılmayınca da ortalığı yangın yerine çeviriyorlar. Utanıyorum kazanmak için her şeyin mübah görüldüğü bu düzende yaşamaktan.

    Hakem ne yapmış bugün sahada. Kırmızı kart doğru, fauller yerinde. Sarı kartları doğru. Penaltısı doğru Galatasaray'ın. Peki Galatasaray cephesi ne yapmaya çalışıyor ?

    Senelerdir yaptıklarını yapıyorlar arkadaş Fenerbahçe Galatasaray hiç fark etmez. Birisinde başkan çalışıyor, birisinde hoca çalışıyor. Ortalığı geriyorlar bilerek, gerilimden faydalanıyorlar. Yazıklar olsun be yemin ediyorum utanıyorum artık böyle şeyleri görünce. 3 hocası da atılan takım olur mu be neden atılıyorlar peki sırf hakem adaleti onların lehine kullanmadı, adaletli kararlar verdi diye.

    Lanet olsun liginiz de şampiyonluğunuz da sizin olsun ülkedeki futboldan soğuttunuz insanları yeter be sizden başka takımlar da var bu ülkede sırf gücünüz var, medyadaki tekelleşme sizin üzerinize kurulu, federasyonda tahkimde sizin sözünüz geçiyor diye insanlar sizin bu saçmalıklarınızla futboldan soğumak zorunda değil.

    Biz de hala hocaya yönetime sallıyoruz kuzu bizimkiler yahu sistem böyle işliyor adamlar ne yapsın. Şenol Güneş ne yapsın yahu bunlarla başa çıkılır mı hiç. Ligde penaltı atmayan tek takım Trabzonspor, hem de en az 5-6 tane penaltı pozisyonu var sene başından beri çalınmayan. Bunlar neden yapılıyor siz daha iyi biliyorsunuz.

    Üç tane net golümüz verilmemiş, onlarca hakem hatasından gol yemişiz. Ligde her şeyi bu godomanlar belirliyor.
  • 06-04-2013, 23:13:06
    Üyeliği durduruldu
    SanTieG0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle


    Hakem ne yapmış bugün sahada.
    Topu yere vurmak eğer suçsa, serkan yanık yapınca neden bişey yok dedi hakem?

    Fatih terim yapınca suç oluyor, mersin yapınca serbest?
  • 06-04-2013, 23:16:28
    Sahaya o kadar adam girdi. O kadar olay çıktı. Hakemleri ve Mersinlileri dövdüler resmen. Döve döve de kazandılar. Bakalım Gs yancısı TFF ne yapacak. 10 maç ceza verip 10'unu da erteleyecek varmı iddiaya giren :P ?
  • 06-04-2013, 23:22:21
    Friqx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sahaya o kadar adam girdi. O kadar olay çıktı. Hakemleri ve Mersinlileri dövdüler resmen. Döve döve de kazandılar. Bakalım Gs yancısı TFF ne yapacak. 10 maç ceza verip 10'unu da erteleyecek varmı iddiaya giren :P ?
    Kendi oyuncuna kızacaksın topu yere vuracaksın sonra tribüne yollanacaksın? Futbolcu yere vurduğunda sarı kart alırken F.Terim nasıl tribüne gönderiliyor?

    Kimi dövmüşüz göstersene? Daha geçen ay önce kaç maç ceza aldılar.

    Aykut Kocamanın Eskişehir maçında yaptığını unutmadık. Bir yaptırım uygulandı mı Tertemiz takımın taraftarı?

    Şuan 10 tane Spor Programı Galatasarayı yerden yere vuruyorlar. Bir tanesi gelipte sabrın bir yere kadar demedi. Medyanın kimin elinde olduğu nasılda belli dimi?

    Fatih Terimin dediği gibi, Taşeronlar elinizden geleni ardına koymayın!
  • 06-04-2013, 23:24:57
    Friqx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sahaya o kadar adam girdi. O kadar olay çıktı. Hakemleri ve Mersinlileri dövdüler resmen. Döve döve de kazandılar. Bakalım Gs yancısı TFF ne yapacak. 10 maç ceza verip 10'unu da erteleyecek varmı iddiaya giren :P ?
    2 Adamdan bişey olmaz dostum yorma kendini boşuna, sana soyle ornek vereyım geçen sene son hafta maçın bitimine yakın 5 bin fenerli seyircisi sahaya atlıyor ve heryeri yaktığı halde 5 maç ceza verildi.

    Ligin bitmesine 6 maç var Terimede 4 maç verirler fener maçına kadar, fener maçında sahada olur.