• 08-02-2007, 18:22:38
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Proje A fearturk.org*min100mb* (en iddalı projem olması sebebi ile)

    Vizyondaki korku filmleri , vizyonda olmayan korku filmleri , korku ile ilgili +18 korku ile alakası olmayan mide bulantısına kaçıcak tipte paylaşımların yasaklanacağı bir kokru portalı.

    Proje B Paracity.info - Paranın Portalı *min50mb* "SPONSOR BULUNDA Paracity.info - Paranın Portalı ŞU AN YAYINDA TEŞEKKÜRLER"

    Şu ana kadarki insanları kandıran sistemler bir yana birebir denenmiş , kazanılmış , kazandığımıza dair belgelerimiz olan internetten para kazanma yöntemleri Ve bu tür paylaşımları içricek bir portal.

    Proje C bordocovanni.info *min25mb*

    Mobilya ve Madeni Eşya üzerine üretim yapan , İzmir merkezli "Covanni Bisikletleri"nin sahipleri tarafından kurulan , şirketin ürünleri tanıtabileceği bir web sitesi.


    Arkadaşlar , şu ana kadar 3 tane hosting sponsoru ile çalıştım malesef bir sonuç alamadım çok iyi destek oldular fakat bir türlü hostinglerinden verim alamadım onları kötülemek amacım değil fakat bazılarında basit bir"xoops" sitesi bile kurulamıyor , diğer denedikklerimde ise öyle yavaş bir hızla açılıyorki site yani 1 tek ziyaretçinin o siteye gelipte birşeyler okuyacağından şüpheleniyorsunuzki en nihayetinde boş sayfa sorunu veriyor.

    Domainler yeni alınmıştır onun için herhangi bir ziyaretçi potansiyeli veya butür birşey mevcut değildir.Fakat özellikle paracity.info ve fearturk.org projelerinin gelecek vaad ettiği kanısındayım.

    İstediğim alan miktarlarını yukarıda belirttim
    Php mYsqldesteklemesi gerekiyor hostingin (xoops portalını kullanıyorum)
    Yukarıdada belirttiğim gibi memnun bırakıcak şekilde iyi hızda bir hosting olmalı sizlerden tabiikide en iyisini bekleyemem sonuçta ücretsiz hizmet alacağız ama girilmeyecek kadar yavaş bir site olması ile kimseye bir yararımız olamaz.
    Cpanel
    ftp
    vs zaten bunlar genelde herkezde olur.

    Ve ayrıca minimum 1 sene hizmet verilmesi adına söz istiyorum onca emeğin bir çırpıda kaybolmasına göz yumamam , en azından hizmet kesilecekse bile önceden haber verilmeli ve site yedeğinin alınmasına izin verilmelidir.

    Ayrıca sponsor hosting hizmeti karşılığı sitelerin uygun bir bölmesine hosting şirketinin banneri yayınlanacaktır.

    İletişim için msn : carpathianfalcon@hotmail.com
    mail : adsbirligi@gmail.com

    veyahut pm

    Teşekkürler.
  • 08-02-2007, 18:42:25
    #2
    Üyeliği durduruldu
    pm yolladım
  • 08-02-2007, 18:51:04
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Malesef pm iniz gözükmüyor gelen ktumda
  • 08-02-2007, 22:00:15
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Paracity.info - Sponsor olunmöuştur teşekkürler.
  • 12-02-2007, 02:07:43
    #5
    Üyeliği durduruldu
    projelerinizi değerlendirebiliriz.

    Msn :
    Ali GÜL : satis@batiserver.net
    Ali GÜLALDI aligulaldi@batiserver.net
    Ayhan TURAN ayhan@batiserver.net
    Mehmet İNCE destek@batiserver.net
  • 12-02-2007, 02:38:27
    #6
    proje c (yuh be kardeşim şirket içinde sponsorlukmu aranır)
  • 12-02-2007, 02:48:20
    #7
    Kurumsal PLUS
    yakında millet her sitesine ayrı ayrı dedicated server isticek bi de sponsorluk olarak bu gidişle euehehhee hak veriyorum sana dr.wave. bu arada bişi anlatıcam. geçen gün ni-osman ile olan bir muhabbet geldide aklıma ya abi ne oldu sunucu işi fln filan dedim tmm odeme dedi abi dedim o sorun degil online olarak 1 dk da halledicem. iyi o zmn sunucuyu dr. wave e veriyorum dedi. 2 dk sonra abi dedim he dedi. engin senin sunucu dr.wave e satıldı 1 hafta beklicen dedi kalp krizi geciriyodum valla arada yapıyor sakacı osman abimiz
  • 12-02-2007, 03:49:44
    #8
    çok pis yapar valla akarweb ;

    şu sponsorluk olayını eleştiri olsun die bi konu açmıştım dedicated sponsorluk

    https://www.r10.net/maxigeyiq/35990-s...-ariyorum.html
  • 12-02-2007, 03:51:55
    #9
    Alıntı
    Proje C bordocovanni.info *min25mb*

    Mobilya ve Madeni Eşya üzerine üretim yapan , İzmir merkezli "Covanni Bisikletleri"nin sahipleri tarafından kurulan , şirketin ürünleri tanıtabileceği bir web sitesi.
    şirketten 500 ytl alıp hostu bedavaya getirmeye mi uğraşıyorsunuz ?

    anlayamadım af buyurun ?