PR değeri 3'ten az olmayan Üç R10.net üyesinin sitesine sponsor oluyorum.
Sitenizde görünür bir yere bannerımızı koymanız yeterli olacaktır. Sponsorluk hizmeti alacağınız şirket: Web Hosting, Linux Web Hosting, Windows Web Hosting, Reseller Hosting, Linux Reseller Hosting, Windows Reseller Hosting, Radyo Hosting, Web Tasarimi, Arama Motorlarına Kayit, Alan Adi, Domain, Programlama, Mersin 'dir.
Paket Özellikleri:
50 MB Web alanı
1 GB Bandwith
Türkçe Cpanel
Fantastico
PHP, Mysql desteği
Rvskins
99999 Email
99999 Mysql
%99.9 Uptime Garantisi.
OS: Linux
Ve diğer özellikler...
Çok yüksek sunucu güvenliği optimizasyonu!: Sunucu Özellikleri ve PHPinfo
Şartlar, Bilgiler, Öneriler:
1. Hack, w a r 3 z , crack, serial, *****, mp3 sitelere sponsor olunmaz.
2. IRC Bağlantılı script kullanan sitelere sponsor olunmaz.
3. 10 Sayfadan az içeriği olan sitelere sponsor olunmaz.
4. İçerik yönünden belli bir konuya veya genel konulara anlamlı bir biçimde eğilen sitelere sponsor olunur.
5. Spam mail gönderimi için servis kullanılamaz.
6. c99 türevi shell scriptleri kullanan siteler servis alamaz. (Bu bir işe de yaramaz.)
7. Sponsorluk anlaşması sözel bir akitle başlar ve aylık olarak devam eder. Eğer sponsorluk hizmetinden memnun kalmaz veya başka bir nedenle çıkmak isterseniz emeğinize saygılı davranılacak ve full site backup alınarak indirmeniz için size link verilecektir.
8. toplevel domaininiz olmalı (.com,.net,.org...)
9. Güven ve dostça ilişkiler şahsım açısından önemlidir. Güvenimi kazanan, dürüst kişilere kredim sonsuzdur.
Diğer konular hizmet sözleşmemizde belirtilmiştir.
Başvurularınızı -lütfen öncelikle r10.net'ten geldiğinizi söyleyerek nickinizi belirtiniz.- hafta içi msn@bnd.com.tr MSN adresine yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
3 R10 üyesine sponsor oluyorum.
7
●713
- 16-07-2006, 22:48:51Üyeliği durduruldu
- 16-07-2006, 23:35:46pr değeri 4 ten aşağı değil diyorsunuz ve sunduğunuz imkanlar ;
Paket Özellikleri:
50 MB Web alanı
1 GB Bandwith
Türkçe Cpanel
Fantastico
PHP, Mysql desteği
Rvskins
99999 Email
99999 Mysql
%99.9 Uptime Garantisi.
OS: Linux
Ve diğer özellikler...
Çok yüksek sunucu güvenliği optimizasyonu!:
bu kadar sizce kimse sizin teklifinizi kabul eder mi pr değeri 4 olan bir site o kadar tekil hit i vardır 1 gb bw yi ne yapsın ki lütfen biraz mantıklı oallım
- 17-07-2006, 00:45:06evet. aynen katılıyorum. size fatihboz arkadaşım.
Ücretsiz hosting konusunda ben My7Host.com | Web Hosting,Web Tasarımı,E-ticaret,Web dizayn,Sanalpuan,Sanal Puan un 30 günlük deneme hostingini bilirim. Walla bence onu bir deneyin derim. ayıca bildiğim kadarı ile pr4 olan siteler sınırsız hosting hizmeti de sponsor olarak veriyorlarmış. - 17-07-2006, 00:56:17Üyeliği durduruldupr4 değil orası arkadaşlar pr3 yazım yanlışı yapmışım. Düzeltiyorum. Uyarı için teşekkürler.
size aynen katılıyorum.
benim sitemde pr 3 ve şuan aylık 7-8 gb bw yiyor en aşagı,alana hiç girmiyorum zaten...