• 21-09-2026, 12:52:53
    #1
    Herkese merhaba,

    Geçen hafta aldığım bir domain ile ilgili olarak Amazon ve Trendyol için tek veya çoklu görsel üzerinden 3D Ürün fotoğrafı oluşturmak için bir çalışma yapıyorum.

    Aylık ve yıllık abonelik üzerinden her firma kendi görsellerini Pazaryeri standartlarına göre üretip kullanabilecek.

    Amazon şu an için 3D gorseli destekliyor.

    Trendyolun ise bu altyapısı mevcut değil bu sebeple sistem ürettiğiniz görseli indirirken video şeklinde hazirlayip size verecek.

    Keza woocommers ve shopify da 3D görseli destekliyor.

    Siz pazarterinde ürünlerinizi 3D görseller ile satmayı düşünür müsünüz?

    Ürün satil aldığınızda ise tel yinden ürünü görmek mi yoksa 3D şeklinde görmek mi sizi o ürünü almakta daha iyi fikir sahibi yapar?

    Sitenin taslağını oluşturdum ekran görüntülerini aşağıda paylasiyorum. Fikirlerinizi veya yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.

    Şimdiden herkese teşekkürler.








  • 21-09-2026, 20:53:52
    #2
    Evet düşünürdüm hocam.
    3D görünüm daha cazip olabilir.
    Bence özellikle mobilya, elektronik ve aksesuar gibi ürünlerde 3D görseller müşterinin ürünü daha iyi anlamasına yardımcı olabilir.
    Fikir güzel, kullanım kolaylığı ve görsel kalitesi iyi olursa satıcılar tarafından ilgi görebilir.
  • 21-09-2026, 22:16:45
    #3
    Yorumun için teşekkürler @SEOKOZ;

    Görselleri tamamen müşterilerin kendi ürünlerinin görselleri ile yapılacağı için doğruluk ve 3d yapıdaki görsel kalitesiyle birleşince çok iyi olacak gibi duruyor. Sistemin kurup denemelere başlayınca sahada netleşecek herşey.