Erdal Beşikçioğlu 5 gündür göz altında
32
●1.270
- 02-08-2026, 15:23:27Erdal başkan yapmaz, Ekrem, Tanju ve diğerleride çalmaz. AHBAB çalmaz. Toplu bir iftira kampanyası var.
Güvendiğimiz, oy verdiğimiz, meydanlarda destek olup para gönderdiğimiz bu insanlar sütten çıkmış ak kaşıklardır, AKP kendi hırsızlıklarını örtbas etmek için iftira atıyor, hatta CHP bile bunlara hırsız diyerek iftira atıyor. - 02-08-2026, 15:48:03Çok şey yazılır çizilir ama hep susuyor konuşmuyoruz yada konuşmak istemiyoruz.
Ben ezelden beridir ne sağcı ne solcuyum. Ailemden hep böyle gördük biz milliyetci atatürkçüyüz.
Ama hiç geçenlerde muhalefetten bir belediye başkanının bir açıklamasına denk gelmiştim. Onuda tabiki içeriye aldılar yada şafak baskını yaptılar diyeyim.
Söylediği kelime aynen şu."Bizler şuandaki belediye başkanları olarak bu belediyelere ilk başkanlık yapanlar değiliz bu belediyelerde yeni kurulmuş belediyeler değil. Neden bu belediyeleri yeni kurulmuş ve ilk biz başkanlık yapıyormuşuz gibi daha önceki geçmişide bizim üstümüze atarak yargılamaya çalışıyor yaada bir önceki belediye başkanlarının partililerin belediyecilik zamanlarını bu denli sorgulamıyorsunuz. Tabiki Devlet olarak sorgulamanız gerekiyor her belediyeyi her zaman ben 6 kez soruşturma araştırma geçirdim ve hepsinden alnımın akıyla çıktım peki bu benim zamanımda yapılan sorgulamalar neden benden önceki belediye başkanlığı zamanında yapılmadı."
Not: İmla kuralı yada birşeye dikkat etmeden düz yazı mantığında yazdım anlaşılamadıysa affola - 02-08-2026, 15:58:44bizimde belediye 20 yıl civarı iktidar yönetti bu secimlerde muhalefet kazandı onuda tutukladılar 20 yıl hic mi çalma çırpma hukuksuzluk olmadı bunu sorgulayacak adalet görevlileri yokVaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle