• 18-06-2026, 14:43:51
    #1
    merhaba arkadaşlar daha önce buralarda bu tarz bir konuya rastlamıştım ama bir türlü bulamıyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa cok memnun olurum.
    yapmakta olduğum sistem
    Chrome portable üzerinden Gmailler ile 30 adet hesabım var günlük ücretsiz limitlerini kullanıyorum cloude code un aralarında geçiş yapıyorum sürekli limit doldukça.

    fakat beni yoran olay hesaplar arası geçiş ve sohbet geçmişinin sürekli gitmesi ve sürekli baştan anlatmak.
    yaptığım projeler c++ c# şeklinde oyun için yazılım kodlama bot gibi türevleri oluşturma.
    bu veya bunun gibi bir yapıyı nasıl kullanabilirim örneğin antigravity gibi doğrudan dosyalara ulaşarak kendisi değiştiricek kodları kopyala yapıştır yapmadan yada sohbet penceresinden uğraşmamak adına hesap ücretsiz hesap limitleri doldukça diğer hesaba geçip projeye devam et şeklinde birşey nasıl kurabilirim detaylı yada elinde bu şekilde hali hazırda sistemi olan ücretli destek vermek isteyen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
  • 18-06-2026, 14:53:29
    #2
    takip
  • 18-06-2026, 15:02:48
    #3
    bu https://github.com/router-for-me/CLIProxyAPI github deposunu kullanabilirsiniz hocam tüm hesapları bu proxy bağlayıp tek yerden kontrol edersiniz ama sürekli aynı ip den claude istek gideceği için hesapları banlatma ihtimali yüksek.
  • 18-06-2026, 15:07:07
    #4
    En son çalıştığınız Claude’tan devam prompt’u hazırlamasını isteyin. Diğer hesaba bu devam prompt’u ekleyin. Fakat bu şekilde dosyaları işlemesi de haliyle token tüketecektir.
  • 18-06-2026, 15:12:05
    #5
    Web üzerinden her limit dolduğunda tüm sohbeti kopyalayıp yeni hesaba geçirmek gerçekten yorucu bir süreç. Web arayüzünde bu durumu aşmanın farklı bir yöntemi var mı bilmiyorum ama işlemleriniz için IDE kullanıyorsanız çok daha pratik bir çözüm mevcut.
    OpenCode, Claude CLI vb. yapay zeka destekli IDE'lerde Custom API yöntemiyle elinizdeki 30 hesabın limitini tek bir havuzda toplayabilirsiniz.
    Sürekli hesaplar arası kopyala-yapıştır zahmetinden kurtulmak için şu sistemi kurabilirsiniz:
    1. Sisteminize 9router kurun.
    2. Elinizdeki tüm ücretsiz Claude hesaplarını 9router'a tanımlayın.
    3. 9router üzerinden size özel bir Custom API URL adresi oluşturun.
    4. Son olarak, kullandığınız IDE'nin API ayarları kısmına bu URL'yi girin.
    Bu sayede siz tek bir ekranda kesintisiz çalışırken, bir hesabın limiti dolduğunda sistem arka planda diğer hesaba otomatik olarak geçiş yapacaktır.
    3. parti uygulamalar üzerinden kullanımdan doğabilecek hesap kapanma ihtimalinide gözardı etmeyin.

    Umarım işinize yarar, iyi forumlar dilerim.