@Coşkun Çetin; Sizlerden tek bir şey rica ediyorum Allah rızası için ya da inandığınız şey için lütfen, tasarım yarışmaları kategorisi için çok ciddi kurallar, özellikler veya yaptırımlar getirin ya da doğrudan bu kategoriyi kaldırın!
Yeteri kadar bu sorunları yıllardır ben ve bir çok katılımcı üye tarafından detaylıca dile getirdik, şimdi ne oldu ile uzun uzun tekrar tekrar anlatmaya gerek yok herkes görüyor farkında ve Allahı gibi biliyor.. Gerçekten sorun olma konusunu üst dizey aştı bu durum.
Şimdi diyeceksiniz ki katılma kardeşim o zaman, evet doğru zaten şahsım adıma uzun zamandır katılım yapmıyorum fakat tasarımcı kafası bu görünce rahat duramaz istemsiz bir şekilde hemen aldığı bilgiye dayalı fikir üretip yapıştırır.. Bizde ki bağımlılık yani bizde tasarım ya da yazılım kafasını amatem bile değiştiremez, bizde ki bu bağımlılık illeti kronik hale gelmiş. Bu sebeple istemsiz şekilde direk katılım sağlıyoruz görünce.
r10 Forum sitesinin kaliteli kitle ve ortamını daha da fazla arttırmak için yani gerçekten önemsiz görünse de çok önemli olduğunu tekrar ifade etmekten çekinmiyorum.
Bu konuda çalışmalarınızı ve eylemlerinizi şahsım adına heyecanla bekliyor ve takip ediyorum.
Tasarım yarışmaları HK.
17
●676
- 26-05-2026, 17:30:29AdministratorSiz söyleyin nasıl kurallar getirelim?veabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2026, 21:45:06Tabiki en yenilikçi ve sizler ile birlikte bizleri de memnun edecek tüm süreci tekrar gözden tüm tasarım alanında ki arkadaşlar ile birlikte gözden geçirelim sizlere de sunalım, şimdiden teşekkür ederiz.Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2026, 21:55:33Merhaba,
Grafik Tasarım Yarışmaları kategorimizi daha kaliteli, düzenli ve verimli bir yapıya kavuşturabilmek adına görüş ve önerilerinizi paylaşabileceğiniz bir konu açılmıştır.
Kategoriyle ilgili öneri, şikayet ve geliştirilmesini istediğiniz noktaları ilgili konumuz altından bizlere iletmenizi rica ederiz. Tüm geri bildirimleriniz değerlendirilerek kategori yapısının geliştirilmesi hedeflenmektedir.
https://www.r10.net/tasarim-yarismal...rileriniz.html
Katkılarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz. - 26-05-2026, 21:58:05@webisler; @msergek; @peerless; @seckinpaksoylu; @MustafaAKCA; @Metehan; @kaanilbey; @Palria; @Erc_Orc; @MRTBLM; @NOKTAL; @haticesubasii;@remixgrafik; @BurakÇEKER;@BurakKeskin;@ademkilic; @bugracreative; @Ays55;@FKdesign;@Anılcan; @RukiyeAlmc; @premiumdizayn; @EKA Reklam; @graphmust; @sgsfb; @akgrafik; @tanerbayramcouk; siz değerli tasarımcı halkı konuya sizlerde önerilerinizi ve isteklerinizi bırakırsanız topluluk olarak ortaklaşa ve hem fikir olabileceğimiz ve aynı zamanda sürekli dertlenmeyeceğimiz bir yarışma düzeni için hep birlikte ortak fikirler ile destekleyelim.
İsmini eklemediğim bu alanda uzman arkadaşları da etiketleyebilirseniz çok sevinirim. - 26-05-2026, 22:00:565 yıldır forumdayım son 3 senedir bu konuda hiç aktifliği olmadı çünkü her sene hiç yoksa 3 4 konu açılıyor bu durumlarla alakalı ama hiç bir gelişme sağlanamıyor ben uzakta kalıp işlem yapılmamasını izleyeceğim.veabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2026, 22:05:28AdministratorKimse nasıl olması gerektiğini yazmıyor. Sorunda bu siz bu işi yapıyorken neyin nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgileri sağlıklı olarak iletemiyorken biz neyi, nasıl yapalım?
Herkes dahil olup anlatırsa dertleri hep beraber çözüme kavuşturalım.. - 26-05-2026, 22:15:18Hocam beni etiketlemeyin boşuna. Ben tasarım yarışmaları kategorisiyle ilgili söylenmesi gereken her şeyi söyledim ve yönetim ekibi uygun bulmadı.veabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde yetki de yok, yapabileceğim bir şey de yok. - 26-05-2026, 22:34:14Aylar önce tasarım kategorisiyle ilgili bir taban fiyat konusu açmıştık, siz de fikrinizi beyan edip yüksek fiyat belirlemek müşteri kitlesini ticaret hacmini düşürebilir anlamında bir değerlendirme yapıp daha yüksek fiyat isteyenler için pro bölümünün açılabileceğini söylediniz ve bu konunun değerlendirmesi için bir moderatör arkadaşı etiketleyip bana bilgi ver dediniz diye hatırlıyorum. Arkadaşlar çalışma yaptı mı yapmadı mı onuda bilmiyoruz ama tasarım kategorisinin bitiş çığlığını yansıtan önceki onlarca konu gibi bizim konumuzdan sonrada herhangi bir sonuç çıkmadı maalesef.Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konumuzda yarışma kategorisiyle ilgilide birçok kişi fikir beyan etti, siz ilgileniyorsunuz moderatör atıyorsunuz ama nasıl oluyorsa hiçbir şekilde sonuç çıkmıyor ki bunu bizden önceki birçok konuda da göreceksiniz. O konularada (üstünden 1 yıldan fazla süre geçenler var) moderatör arkadaşlar ''çalışmalar bitmek üzere, çok az kaldı, geldi geliyor...'' minvalinde yorumlar yapmış. Taktir sizin, bu kategorinin uzun süredir kulağa gelmeyen bir çığlık sesi var, biz artık tasarım kategorisinde konumuzu güncelleyip üste bile çıkartmıyoruz.
