@Coşkun Çetin; Sizlerden tek bir şey rica ediyorum Allah rızası için ya da inandığınız şey için lütfen, tasarım yarışmaları kategorisi için çok ciddi kurallar, özellikler veya yaptırımlar getirin ya da doğrudan bu kategoriyi kaldırın!

Yeteri kadar bu sorunları yıllardır ben ve bir çok katılımcı üye tarafından detaylıca dile getirdik, şimdi ne oldu ile uzun uzun tekrar tekrar anlatmaya gerek yok herkes görüyor farkında ve Allahı gibi biliyor.. Gerçekten sorun olma konusunu üst dizey aştı bu durum.

Şimdi diyeceksiniz ki katılma kardeşim o zaman, evet doğru zaten şahsım adıma uzun zamandır katılım yapmıyorum fakat tasarımcı kafası bu görünce rahat duramaz istemsiz bir şekilde hemen aldığı bilgiye dayalı fikir üretip yapıştırır.. Bizde ki bağımlılık yani bizde tasarım ya da yazılım kafasını amatem bile değiştiremez, bizde ki bu bağımlılık illeti kronik hale gelmiş. Bu sebeple istemsiz şekilde direk katılım sağlıyoruz görünce.

r10 Forum sitesinin kaliteli kitle ve ortamını daha da fazla arttırmak için yani gerçekten önemsiz görünse de çok önemli olduğunu tekrar ifade etmekten çekinmiyorum.

Bu konuda çalışmalarınızı ve eylemlerinizi şahsım adına heyecanla bekliyor ve takip ediyorum.