• 28-04-2026, 23:35:28
    #1
    Herkese merhaba

    Epin sektörü için sanal pos önerisi olan varmı? Son zamanlarda isim vermek istemiyorum yeni çıkan bir posu kullanıyorum ancak oda dünden beri kapalı herhangi bir sürede vermediler düzelecek diye.
    Kullandığınız memnun kaldığınız poslari yazabilirseniz sevinirim.
    Piyasada öncü konumda olan malum şirketler vermiyor onları yazmanıza gerek yok.
    Teşekkür ederim saygılar
  • 28-04-2026, 23:40:44
    #2
    Şahıs firmalarına vermiyor öncü firmalar, LTD ve AŞ olunca banka sanal posu kullanıp payment gateway yaparak kullanabilrisiniz. Bankaya direkt sitenizi veriyorsunuz, gateway kuracağız diyorsunuz bunun için LTD olması gerekiyor şahıs firmasında dalga geçerler adeta Her türlü işe alırsınız yalnız chargeback oranları yüksek olmaması lazım, chargeback önlemek için her şeyi yapmalısınız müşteriye hızlı ve rahat iade gibi yoksa mastercard işlemekten banlanırsınız çok uğraştırır sizi paravan şirket kurdurmak veya kiralık ki yasal değil sanal pos kullanmakla.
  • 28-04-2026, 23:44:21
    #3
    Hocam limitedle pek ilgisi yok. Riskli sektör olduğu için vermiyorlar. Çek, pos kredi kartı aylık milyonların döndüğü bankamdan alamıyorum. Bankalar vermiyor verse zaten bir çok epih sitesi direk bankayla alır. Nace kodu faktörüde burda engel oluyor bu işlere.
    Bilindik firmaların hava civalarından sıkıldım. O yüzden daha orta düzey bu işi yapmaya çalışan firmalarla ilgileniyorum.
  • 29-04-2026, 00:04:50
    #4
    iyzico vermiyor mu hocam?
  • 29-04-2026, 00:06:35
    #5
    Valla kendime göre her türlü şartları taşıyorum ama onlar vermiyor ben anlamıyorum hocam artık kafam almıyor.
  • 29-04-2026, 01:14:40
    #6
    Ödeme aldıktan sonramı veriyorlar danışmanlığı bilginiz varmı?
  • 29-04-2026, 01:16:40
    #7
    Days53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paydaks.com bir basvurun derim hocam danismanlik veriyorlar
    Tamam inceledim burası tuzak gibi geldi. Onay alınmadığında %50 iade gibi bir ibare var
  • 29-04-2026, 01:18:34
    #8
    VaLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tamam inceledim burası tuzak gibi geldi. Onay alınmadığında %50 iade gibi bir ibare var
    Hocam tuzak değil garanti veriyor çözümü her türlü var demeye çalışıyorlar danışmanlık size sanal pos almakta yardımcı oluyorlar yani
  • 29-04-2026, 01:20:15
    #9
    Days53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam tuzak değil garanti veriyor çözümü her türlü var demeye çalışıyorlar danışmanlık size sanal pos almakta yardımcı oluyorlar yani
    Yarın detayları öğrenirim ancak paketleri incelerseniz Pos alınmadığı takdirde %50 para iadesi ibaresi mevcut. Küçük paketler bu ibare yok muhtmelen onlarda hiç iade yok. Ama yarin öğrenirim yinede